Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, May 16, 2006

Μια απροσεξία...

Η φωτογραφία στα δεξιά απεικονίζει τον Michael Hutchence τον πρώην τραγουδιστή των INXS. Ένα από τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα.

Τον Νοέμβριο του 1997 βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε στην Αυστραλία την γενέτειρα του. Αυτοκτονία είπαν. Σε μια περίοδο που αυτός και το συγκρότημα ήταν διάσημοι σε όλο τον κόσμο. Από τότε και μετά αυτό το πολλά υποσχόμενο συγκρότημα, άρχισε να χάνεται από το προσκήνιο σιγά σιγά. Ποτέ δεν διαλυθήκαν επισήμως, παρόλα αυτά δεν επανέλαβαν ξανά την επιτυχία εκείνης της εποχής.

Ο λόγος αυτού του post είναι η συγκεκριμένη φωτογραφία. Είχε δημοσιευθεί όταν ήμουν ακόμα έφηβη στο περιοδικό που κυκλοφορούσε τότε για τα κορίτσια της ηλικίας μου, την "Μανίνα". Είναι σχεδόν το μόνο απόκομμα που κράτησα από τότε και ο λόγος είναι ολοφάνερος αν προσέξει κανείς τις φιγούρες που απεικονίζει το t-shirt του Michael!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσιεύθηκε πολλές φορές μετά από εκείνη την πρώτη φορά αλλά πάντα χωρίς τις φιγούρες αυτές πλέον. Πρέπει να τους ξέφυγε και δημοσιεύθηκε τότε (γύρω στο 1985) σε περιοδικό που απευθυνόταν σε κοριτσάκια 12-16 ετών.

Τώρα πλέον τα αντίστοιχα περιοδικά για έφηβες έχουν ξεφύγει κατά πολύ ακόμα και απ' αυτό, αλλά να... λέμε τώρα, τι σου κάνει ένα λάθος!!

4 comments:

Aphrodite said...

Hi honey!

Σε παρακαλώ μπες στο μπλογκ του ΝΔ ξανά 19.05.06, και γραψ’του. Και στείλ’του και η-μαιηλ. Από καρδιάς. Ας το κανει ό,τι θέλει αν τον κουράζει. Οχι όμως τέτοιο σταμάτημα. Οχι γι’αυτόν τον λόγο. Διάδωσέ το σε όποιον ξέρεις. Προσπαθώ κι εγώ με ό,τι έχω.

blade runner said...

Από τους πιο σέξι άντρες που πέρασαν ποτέ από τη μουσική, πολλά τα σενάρια για την αυτοκτονία, μέχρι και σενάριο για δολοφονία προέκυψε στην πορεία.

VERY, VERY SEXY!

Debby said...

Μόνο sexy????
Οταν είχε βγει τοτε το Need you tonight δεν χόρταινα να βλέπω το video clip!!
Με εκείνο το ποντικάκι που ξεκινούσε από την παλάμη του έτρεχεπάνω από τους γυμνούς του ώμους και πισω από τον σβερκο του και κατέληγε στο άλλο του χέρι!!
Απλά αισθησιακός.

Anonymous said...

:)