Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, May 01, 2007

Ετοιμαστείτε!! Έχει bloggers party το Σαββατόβραδο


Καλό μήνα να έχουμε! Πριν καμιά ώρα επέστρεψα από την Πρωτομαγιάτικη μου έξοδο και είπα να γράψω για το σαββατιάτικο μπλογκοπάρτυ που θα γίνει το Σάββατο 5/5/07 και που από την στιγμή που άκουσα για την διοργάνωση του ζήλεψα αφάνταστα όλους εσάς που δεν χρειάζεται να διασχίσετε το Αιγαίο για να πάτε!
Η ώρα προσέλευσης είναι 21:00 το βράδυ. Όσοι φυσικά δεν μπορείτε εκείνη την ώρα δεν τρέχει τίποτα να πάτε αργότερα. Όπως μπορεί ο καθένας. Σημασία έχει όμως, όσοι από εσάς θέλετε να συναντήσετε κάποιους από αυτούς που μιλάτε μαζί, ανταλλάσσετε σχόλια ή διαβάζεται ο ένας τα blogs του άλλου, να αδράξετε την ευκαιρία και να πάτε.
Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Ένας χώρος έχει κλειστεί ειδικά για αυτήν την συνάντηση και αυτό από μόνο του είναι ότι καλύτερο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο πριν με τις διαδικτυακές σας παρέες και να φροντίσετε ώστε να διαδοθεί η διοργάνωση αυτού του πάρτι.
Η είσοδος στο πάρτι συμφωνήθηκε, στο συμβολικό ποσό των 5 € . Με αυτά θα πάρετε ένα κρασάκι ή μία μπύρα. Τα ποτά θα στοιχίζουν από 8 € . Τζάμπα πράγμα!
Λεπτομέρειες σχετικά με το που και πως θα βρείτε πάνω στην εικόνα κατατεθέν καθώς και στο blog που ανοίχθηκε για αυτόν ειδικά τον σκοπό , το http://greekbloggersparty.wordpress.com/

Στο δε banner που έχω βάλει στο πλάι και θα βρίσκεται εκεί μέχρι και το Σάββατο που θα γίνει το πάρτυ, αναφέρει και ένα κινητό τηλέφωνο επάνω για οποιαδήποτε απορία σας δεν λυθεί από το blog του blogoparty!

ΖΗΛΕΥΩ! Πως αλλιώς να το πω???

Και μην ακούσω κατόπιν ότι δεν πήγατε ενώ βρισκόσασταν Αθήνα γιατί θα θυμώσω πραγματικά! Τι διάολο? Πίσω από κάθε γραμμή που γράφεται στα blogs κρύβεται ένας άνθρωπος. Ο οποίος ζει κάποιες από τις ώρες του σε αυτά τα blogs μαζί με όλους τους υπόλοιπους. Γιατί να μην πιουν ένα ποτό μαζί και ίσως να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον?

Τι άλλο ήθελα να πω... Α! ναι. Μπορείτε να πάτε με τους συντρόφους σας αν θέλετε, ή με όποιον άλλον θέλετε ο οποίος ίσως να μην έχει ιδέα τι πάει να πει blog. Αρκεί να πάτε!

9 comments:

phivos said...

Ούτε εγώ χρειάζεται να διασχίσω το Αιγαίο. Αρα με ζηλεύεις και μένα!

¦D¦D¦D

Mogwai said...

δε θα ρθεις? καταλαβα καλα? ε? ε? ε?

Debby said...

Phivo!! Ε!! Οχι! Δεν είχα εσένα κατά νου!! Είσαι και εσύ από αυτούς που χρειάζεται να πάρουν "αεροπλάνα και βαπόρια" για να πάνε στο πάρτυ! :-)))


Mogwai! Δυστυχώς...όχι. Δεν γίνεται να έρθω στο πάρτυ! Την επόμενη όμως φορά που θα ανέβω Αθήνα, θα βρεθούμε έτσι???

An-Lu said...

Μη ζηλεύεις....ΔΕΝ θα πάω!

Debby said...

An-Lu! Γιατί έτσι ρε παιδί???
Αυτά τα event δεν γίνονται κάθε μέρα! Κρίμα δεν είναι?

Dannossiel said...

ola stin athina ginontai re gmt...snif klaps lugm...poso klasiki salonikia mporei na mai.lol.ontos zileuo omos.oraia idea.elpizo na xei megali proseleusi kai na xei epitixia!!!

Debby said...

Dannossiel! Εγώ τι να πω που έχω να γκρινιάζω και για την Αθήνα αλλά και για την Θεσσαλονίκη??? :-)

maika said...

όχι ρε γαμώτο...θα ήθελα πολύ να μπορούσα να πάω....

Debby said...

Maika! Μου φαίνεταιεμείς που είμαστε μακριά γουστάρουμε περισσότερο!