Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, September 11, 2007

Τι θα έκανα αν ήμουν πρωθυπουργός για μια μέρα?

Ο Philos ανάμεσα σε άλλους εκλεκτούς bloggers απεύθυνε και σε μένα το ερώτημα "Τι θα κάνατε αν για μια μέρα ήσασταν πρωθυπουργός;".
Λοιπόν ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει κανείς σε μια μέρα μόνο σε αυτό το χάος-κράτος που λέγεται Ελλάδα. Οπότε και εγώ αποφάσισα να επικεντρωθώ μόνο σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που πραγματικά ίσως κάτι να μπορούσε να γίνει και με ταλαιπωρεί συχνά πυκνά.

Χωρίς λοιπόν να ζορίζομαι επειδή θα πρέπει να ζητήσω ξανά ψήφο επανεκλογής μου, στην μία μέρα που θα ήμουν πρωθυπουργίνα, θα ψήφιζα νόμο όπου όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι θα εργάζονται στο εξής όρθιοι. Οι καρέκλες που θα περισσέψουν θα διατεθούν για τους πολίτες που περιμένουν στις ουρές για να εξυπηρετηθούν.

Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχω δύο βασικά πράγματα. Πρώτα από όλα θα κοπεί ο τσαμπουκάς σε όλους όσους έχουν την εντύπωση ότι λόγω της θέσης που κατέχουν μπορούν να "γαμάνε και να δέρνουν", και δεύτερο και βασικότερο, όλο και λιγότεροι θα θέλουν να προσλαμβάνονται στο δημόσιο. Άσε που μπορεί να παραιτηθούν και κάποιοι! Πως σας φαίνεται?

Αλλαγή θέματος!



Χθες βράδυ πήγα κινηματογράφο και είδα το Shrek 3 !!
Παρόλο που τρελαίνομαι για Shrek το 3 δεν είναι τόσο ευφάνταστο όσο το 1 και το 2 αλλά άξιζε να το δει κανείς σίγουρα!! Έχετε φανταστεί τον Shrek μπαμπά? Εκείνος πάντως δεν είχε! Και του ήρθε κάπως απότομο το νέο!
Πέρασα δυο ωρίτσες ευχάριστα! Και κυρίως γέλασα!
Αν δεν το δείτε τώρα που παίζει να το πάρετε οπωσδήποτε σε DVD να το δείτε! Αξίζει!

7 comments:

philos said...

Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Μπράβο σου απλό μου κορίτσι!
Μου αρέσει ο τσαμπουκάς σου!
;D

p.s. Γιατί εμένα ο shrek δεν μου αρέσει τόσο σε σχέση με άλλες ταινίες κινουμένων σχεδίων?

resident said...

Δε μου αρέσει.Μου πονάνε τα γόνατα και η μέση. Θέλω κουνιστή πολυθρόνα στο γραφείο μου και μια να μου κάνει μασάζ.
Δεν θα σε ψηφίσω.

panagiota said...

Χα-χα-χα,πολύ καλό κυρία πρωθυπουργίνα,αλλά κόψε τους και τα ιδιωτικά τηλεφωνήματα εν ώρα υπηρεσίας γιατί εγώ η παθούσα περιμένοντας πολλάκις στην ουρά άκουσα πολλές άθλιες συνταγές μαγειρικής.
Θα σε ψηφίσω σίγουρα!!!!

Debby said...

Καλημέρα!!

Phile!! Εγώ δεν κάνω ζαβολιές σαν μερικούς μερικούς που μετατρέπουν την μία μέρα σε οκτώ χρόνια !!!!

Όσο για το "απλό" τα είπαμε! Μην τα ξαναλέμε και γίνουμε ρόμπα!!;-)

Για τον Shrek τι να πω? Είναι θέμα γούστου.
Έχω πάντως την εντύπωση ότι το χιούμορ του απευθύνεται σε μεγάλους και οι απίστευτα αξιαγάπητες φιγούρες του, στους μικρούς θεατές!

Resident!!! Ευτυχώς που μιλάμε υποθετικά, και θα γινόμουν πρωθυπουργός για μια μέρα με το έτσι θέλω! Γιατί αν περίμενα με τέτοιες εξαγγελίες να με ψηφίσει έστω και ένας δημόσιος υπάλληλος θα ήμουν τρελή! ;-)

Panagiota!! Αυτά τα είχα ξεχάσει! Και καλά εσύ που ακούς για συνταγές! Εγώ που ακούω συνήθως κατινιές και θαψίματα τι να πω???

resident said...

Σοβαρα:Ακόμη και με ένα τόσο αυστηρό μέτρο ίσως σε ψήφιζε ένας.

Debby said...

Resident!! Μόνο αν αυτός ο ένας ήσουν εσύ! ;-)!

resident said...

@debby
Ότι πείτε δεσποινίς!

Κάποια στιγμή που θα έχω όρεξη για αστεία,θα περιγράψω μια τυπική μέρα ενός τυπικού δ. υπάλληλου για να ξέρετε και σεις οι λίγοι αδιόριστοι ποιους πληρώνετε.