Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, December 18, 2012

Η Χιονάτη (ο θεός να την κάνει) και ο Κυνηγός

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι ακόμα που διάβαζα το παραμύθι της Χιονάτης με τους 7 νάνους και εξαιτίας της εικονογράφησης που είχε φανταζόμουν την Χιονάτη  να είναι μια πολύ γλυκιά κοπελίτσα εμφανισιακά όμορφη αν και όχι εκθαμβωτική, με  λευκό φωτεινό δέρμα και μαύρα πιασμένα μαλλιά.  

Προχθές λοιπόν είδα την ταινία Η Χιονάτη και ο Κυνηγός  ( Snow White and the Huntsman) η οποία είναι κατά κάποιο τρόπο η κινηματογραφική μεταφορά του παραμυθιού. 


Δεν μπορώ να πω... μου άρεσε το στόρι έτσι όπως το διαμόρφωσαν, το σενάριο, τα σκηνικά, τα κοστούμια, όλο το πακέτο γενικά. 

Μου άρεσε πολύ η Charlize Theron η οποία έπαιζε την κακιά μητριά που ήταν μάγισσα. 




Μου άρεσε επίσης και ο Chris Hemsworth που έπαιζε τον ρόλο του κυνηγού του οποίου την Αυστραλέζικη προφορά βρήκα εξαιρετικά χαριτωμένη! 

Aυτή όμως που δεν μου πάει κάτω ήταν η Χιονάτη την οποία υποδυόταν η Kristen Stewart (Αυτή ντε, η πρωταγωνίστρια των Twilight - βρικολάκων!).  Πραγματικά δεν μπόρεσα να καταλάβω αν η ερμηνεία της ήταν πειστική! Δεν μπορούσε να με πείσει η φάτσα της και το όλο στήσιμο της! Και παρόλο που  η ταινία ήταν μέσα στην φαντασία και απίστευτα συμβάντα συνέβαιναν (είπαμε, για παραμύθι πρόκειται), το γεγονός ότι υπήρξε μια στιγμή όπου ο καθρέφτης στην ερώτηση ποια είναι η πιο όμορφη  στον κόσμο υποδεικνύει το μπάζο έναντι της Θερόν, ΕΕΕΕ!!! Αυτό πια ξεπερνούσε κάθε όριο φαντασίας!!!!!!!!!!

4 comments:

philos said...

Αυτά είναι μικρά ταπεινά ποστ για καθημερινά θέματα!
:)))

Debby said...

Μα δεν φαντάζεσαι! Καθ' όλη την διάρκεια της ταινίας με έτρωγε μια και μόνη σκέψη η οποία δεν με άφηνε να χαλαρώσω και να την απολαύσω ολοκληρωτικά. Ποιος έκανε το κάστινγκ!

KaPaworld said...

Αχ!!!! με έκανες και γέλασα.Σε ευχαριστώ...Θα δω την ταινία οπωσδήποτεμετά από αυτή την ανάλυση και ναι μπροστά στην Σαρλίζ τι να πει το κοριτσάκι!!!!
Εδλω που τα λέμε κι ο τύπος ...πολύ γαλακτομπούρεκο ρε παιδί μου...

Debby said...

Η ταινία αξίζει νομίζω. Θυμίζει κάτι από άρχοντα των δακτυλιδιών, κάτι από Harry Potter, αλλά νομίζω πως αξίζει! Αν έλειπε αυτό το μικρό "αγκάθι" και είχε και λίγο παραπάνω έρωτα νομίζω θα ήταν τέλεια! Να την δεις οπωσδήποτε! Θα σχηματίσεις δική σου άποψη επί του θέματος εξάλλου που μπορεί καθόλου να μην συμφωνεί με την δική μου!
;-)