Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, May 26, 2006

Μεγάλα λόγια


Είχαν βγάλει τον Μουλά Νασραντίν από το ποτάμι μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας.

Όταν το πήγαν στο τμήμα να δώσει κατάθεση, να τι είπε στην Αστυνομία

"Ναι προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Ο κόσμος είναι εναντίον μου και ήθελα να δώσω τέλος. Ήμουν αποφασισμένος να μην κάνω μισές δουλειές, έτσι αγόρασα ένα κομμάτι σκοινί, σπίρτα, κηροζίνη, και ένα πιστόλι. Και για την περίπτωση που τίποτα απ όλα αυτά δεν λειτουργήσει, πήγα δίπλα στο ποτάμι. Έριξα το σκοινί πάνω σε ένα κλωνάρι δέντρου, που βρισκόταν πάνω απ' το ποτάμι, έδεσα το σκοινί γύρω από το λαιμό μου, έχυσα κηροζίνη παντού πάνω μου και άναψα το σπίρτο. Πήδηξα στο ποτάμι, ενώ παράλληλα είχα βάλει το πιστόλι στο κεφάλι μου και τράβηξα τη σκανδάλη. Και ποιος μπορεί να το φανταστεί; Αστόχησα. Η σφαίρα χτύπησε το σκοινί πριν κρεμαστώ, έτσι έπεσα στον ποταμό και το νερό έσβησε τη φωτιά πριν καώ.

Κι ευτυχώς που ξέρω καλό κολύμπι, γιατί θα είχα πνιγεί!!!"


Ποιος δεν έχει συναντήσει τέτοιους ανθρώπους;


"Δεν αντέχω άλλο αυτή τη δουλειά.Θα παραιτηθώ" (και φεύγεις εσύ και εκείνοι ακόμα εκεί! )


"Τσακώνομαι με τους γονείς μου στο σπίτι. θα βρω σπίτι να μείνω μόνος" ( και ακόμα εκεί είναι. Εχουν εξαφανιστεί τα σπίτια. Τι μπορεί να κάνει;)

Τους βαριέμαι πραγματικά...

2 comments:

maika said...

..είναι εκείνοι που έχουν ανάγκη να εντυπωσιάζουν και αφού δεν έχουν κανέναν καλύτερο τρόπο να το κάνουν, το ρίχνουν στις μεγάλες κουβέντες...

τη μιά με εξαγριώνουν και την άλλη τους λυπάμαι..

Debby said...

...είναι και αυτοί που μεμψιμοιρούν μονίμως, που ποτέ δεν έχουν κεφι για τίποτα, που όλο λένε λένε λένε για να λένε! Για να τους λυπηθείς και να ασχολήσε μαζί τους!! Ε! όχι!!