Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 07, 2008

Είμαι εντελώς ενθουσιασμένη!!



Με την τηλεοπτική σειρά Weeds! Τόσο που στο τσακ δεν έψαξα να βρω φούντα!
Μέχρι πρότινος προβαλλόταν η τρίτη σαιζόν της σειράς σε κάποιο από τα NovaCinema κανάλια της Nova. Εγώ μόλις παρακολούθησα και το τελευταίο επεισόδιο της τελευταίας μέχρι στιγμής τέταρτης σαιζόν το οποίο κατέβασα από εδώ μέσω torrent και περιμένω ήδη ανυπόμονα να βγουν τα καινούργια επεισόδια!
Δεν έχω ξαναδεί πιο έξυπνη, σέξι, σαρκαστική και πιο ευρηματική μαύρη κωμωδία! Επίσης δεν είναι καθόλου σεμνότυφη! Γι' αυτό και ένα επεισόδιο στην 2η σαιζόν έχει τίτλο "MILF Money"! Ούτε σεξιστική. Τουτέστιν δεν βλέπεις μια στο τόσο μόνο γυναικείους κώλους αλλά συχνά πυκνά και αντρικούς!
Η σεναριογράφος Jenji Kohan είναι πραγματικά απίστευτη! Καταφέρνει σε κάθε επεισόδιο να σου κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο, να σου κάνει το χαμόγελο όλο και πιο πλατύ, να σε προβληματίζει χωρίς να σε ψυχοπλακώνει καθώς σε κάνει να βρίσκεις τις βωμολοχίες εξαιρετικά χαριτωμένες για να μην πω εμπνευσμένες!!






Αυτή η σειρά σε κάθε σαιζόν γίνεται όλο και καλύτερη! Το στόρυ έχει να κάνει με την ζωή μιας νέας χήρας μητέρας δυο αγοριών στην προεφηβική και εφηβική ηλικία, της Νάνσυ, που μετά το θάνατο του άνδρα της, αρχίζει να πουλάει μαριχουάνα σε γνωστούς και φίλους για να συντηρήσει την οικογένειά της. Έτσι κάπως ξεκίνησε και μετά έπεσε στα βαθιά. Αλλά πόσο όμορφα πέφτει κάθε φορά! Οι υπόλοιποι χαρακτήρες της σειράς είναι όλοι τους φοβερά ενδιαφέροντες και παρόλο που διαφέρουν πολύ δένουν απίστευτα όμορφα όλοι μαζί κάνοντας την σειρά εξαιρετικά απολαυστική
.
Η μουσική επένδυση της σειράς είναι εξίσου πολύμορφικη.Το 5ο επεισόδιο της τέταρτης σαιζόν με τίτλο "No Man is Pudding" τελειώνει με μουσική υπόκρουση το Borino Oro των Mucca Pazza, το οποίο έπαιξε αρχικά στην ταινία "Ο καιρός των τσιγγάνων" και διασκεύασε με τρομερή επιτυχία η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Μπορείτε να ακούσετε το πρωτότυπο ή να το κατεβάσετε αν θέλετε, εδώ.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να προτείνω σε όλους όσους δεν έχετε παρακολουθήσει την σειρά να το κάνετε σύντομα! Θα εθιστήτε!
Μπορείτε να κατεβάσετε την σειρά με όποιο πρόγραμμα torrent θέλετε (εγώ χρησιμοποίησα το μtorrent) από εδώ. Ελληνικούς υπότιτλους θα βρείτε, σε διάφορα site όπως το subs4u, το greektvsubs κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες για την σειρά μπορειτε να βρείτε www.sho.com, στο www.imdb.com και στο Facebook από όπου βούτηξα και τις φώτο που πλαισίωσα αυτό εδώ το post!

Στο μεταξύ μπορείτε να απολαύσετε ένα 8λεπτο βιντεάκι με σκηνές από την σειρά εδώ και να δείτε την Nancy Botwin "να τα παίζει" εδώ εδώ!!



3 comments:

ZlatkoGR said...

Α, κι εμένα μου αρέσει η σειρά! Περίμενα να τελειώσει η season 4 για να δω τα επεισόδια μαζεμένα (μόνο 13 και μισάωρα) και χτες την ξεκίνησα. Πάει καλά...

Ωραίο το post, Debby!

Κ.Δ. said...

Το γεγονός ότι το εν λόγω ρυπαρογράφημα προάγει τη ναρκωκουλτούρα, δε φαίνεται να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εσάς, έτσι;

Debby said...

Καλημέρα!

Zlatkogr!!
Και εγώ κάπως έτσι έκανα! Τα κατέβαζα ένα ένα αλλά περίμενα να μαζευτούν αρκετά κάθε φορά για να τα δω! Αλλά μόνο 13 αυτήν την φορά!!! Αλλά τι 13! Άλλο πράγμα! Θα το δεις! ;-)


Βλαδίμηρε! Όντως! Το ότι "προάγει" την ναρκωκουλτούλα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για μένα. Δεν είναι το μόνο και δεν απορρίπτω αυτά που βλέπω, ακούω και διαβάζω ανάλογα με το αντικείμενο που ασχολούνται!

Αντιθέτως προάγει το χιούμορ που μου χρειάζεται κατεπειγόντως για να μπορώ να αντιμετωπίζω την ζωή και τα ευτράπελα της με ανάλαφρο τρόπο έτσι ώστε να μην χρειάζεται να βαράω ενέσεις για να ανταπεξέλθω!!