Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, June 11, 2007

Αν έχεις τύχη διάβαινε, που λένε...

Δεν ξέρω αν είδατε εχθές το βράδυ τον αγώνα της Formula 1 που έγινε στο Μόντρεαλ του Καναδά, αλλά αυτοί που είναι φαν του σπορ ξέρουν ότι δεν χάσατε και πολλά και να μην τον είδατε γιατί δεν άξιζε ιδιαίτερα μιας και κάθε τρεις και λίγο έμπαινε το αυτοκίνητο ασφαλείας στον αγώνα.

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα μικροατυχήματα που είχε ο αγώνας συνέβη επίσης ένα τρομερό ατύχημα που όταν το δει κάποιος αναρωτιέται τι σου είναι η τύχη!
Ο λόγος για το ατύχημα που είχε ο 22χρονος Πολωνός πιλότος της f1 Robert Kubica οδηγώντας BMW , που όπως θα δείτε στο βίντεο με δυσκολία πιστεύεις ότι αμέσως μετά το ατύχημα είχε τις αισθήσεις του και απλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά!

Είναι επίσης φοβερό που δεν προκλήθηκε άλλο ατύχημα από τα άλλα διερχόμενα οχήματα!
Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ταχύτητες άνω των 200 χλμ την ώρα. Δεν είναι παίξε γέλασε.

Update : Δυστυχώς μας έφαγαν τα copyright!
This video is no longer available due to a copyright claim by NetResult

9 comments:

Alitovios said...

Με το κόστος του μονοθεσίου κοντά στα 12 εκατομμύρια (ναι για ευρά μιλάω) δεν είναι να απορείς για το επίπεδο ασφάλειας που έχει.

Anonymous said...

Αγαπητη Debby και μόνο το γεγονός οτι ασχολείσαι με την F1 σε κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον σαν άτομο.


(This is a paid adv)

Jason said...

Ας μην ξεχνάμε ότι έχουν σκοτωθεί άνθρωποι τρέχοντας στη F1, όπως κάποτε ο μεγάλος Σένα.

bidibis said...

O Σένα είναι ο τελευταίος που πέθανε και έχουν περάσει παραπάνω από δέκα χρόνια. Το θέμα είναι γιατί η εμπειρία της φόρμουλα 1 δε διοχετεύεται και στα συμβατικά αμάξια που οδήγούμε εμείς οι απλοί ανθρώποι, ώστε να μειωθούν τα ατυχήματα στο ελάχιστο δυνατό.

Προφανώς είναι πολλά τα λεφτά bernie (Ecclestone)!

tassoula said...

Αυτός ο άνθρωπος (να το πω όμορφα) είχε άγιο!Πλάκα έπαθα!

Debby said...

Καλησπέρα!

Alitovie! Σε αυτό έχεις δίκιο! Αλλά αν δεν το δεις,δεν το πιστεύεις. Σιγά το αμάξωμα που έχει για να προστατέψει, και όμως! Προφανώς έχει ότι ακριβώς χρειάζεται και τίποτα παραπάνω!

DealSend!
Μ'αυτά και μ'αυτά με έχεις καταχρεώσει! Οσο για το ότι ασχολούμε με την F1 φταίνε οι "κακές" παρέες! Την πρώτη μου επαφή με την F1 την είχα μέσω μιας φίλης μου που λόγω του γκόμενου της τότε δεν έχανε αγώνα! Ο γκόμενος πήρε πόδι, αυτή έγινε μαμά, και εμένα μου έμεινε η φόρμουλα!! J

Jason,
ο Σένα ήταν από τις ελάχιστες περιπτώσεις θανατηφόρων ατυχημάτων στην F1. Από τότε μέχρι σήμερα όμως έχουν αναβαθμίσει εξαιρετικά τα μονοθέσια σε επίπεδο ασφαλείας.

bidibis (aka g.a.n.g), έχεις δίκιο σε αυτό που λες σχετικά με την τεχνολογία των μονοθεσίων. Δυστυχώς ενώ επιτελεία μηχανικών δουλεύουν συνεχώς για την βελτίωση τους, ταυτόχρονα ελάχιστα πράγματα καταλήγουν να διοχετευθούν στο εμπόριο όπως λέει και ο Alitovios στο σημερινό του ποστ. Λες να είναι δουλειά του Μπέρνυ?

Tassoula! A!! Δεν μου διευκρινίζεις ποιον ακριβώς άγιο είχε! :-)
Είδε όμως τράκος? Σχεδόν μετωπικά και με δεν ξέρω και εγώ τι ταχύτητα πήγε και τα έδωσε! Και τον πήγαν λέει στο νοσοκομείο μόνο για προληπτικούς λόγους!

Alitovios said...

@bidibis
Ο λόγος που δεν περνάει η τεχνολογία σε μαζική παραγωγή έχει να κάνει καθαρά με κόστος κι όχι με συνομωσίες. Το κουβούκλιο που προστατεύει τον οδηγό είναι όλο από ανθρακονήματα και το κόστος του πρέπει να είναι όσο για να αγοράσεις πέντε Porsche Cayenne.

An-Lu said...

I am deeply impressed!

Debby said...

Alitovie, και εμένα αυτός ο λόγος μου φαίνεται πιο πιθανός. Παρόλα αυτά, δεν αναιρεί το γεγονός ότι σπαταλιούνται τόσα χρήματα, σχεδόν για το τίποτα, δηλαδή για μια διαφορά κάτι κλασμάτων του δευτερολέπτου.

An-Lu, κρίμα που κατέβασαν το βίντεο. Πως μου την σπάνε τα copyright δεν λέγεται!