Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, June 25, 2007

Can We Replace Women?

Γιατί ακόμα στη συνείδηση των ανθρώπων κυριαρχεί ακόμα σαν πληροφορία ότι στον υιό του AIDS είναι πιο ευάλωτη η ομάδα των ομοφυλοφίλων αντί αυτή των γυναικών όπως είναι στα αλήθεια?
Φυσικά αυτό δεν χρειάζεται να στο πει κανείς για να το καταλάβεις, αφού μια γυναίκα υποφέρει καθ' όλη την διάρκεια της ζωής της από διαφόρων ειδών μικρόβια, τα οποία τα κολλάει με το παραμικρό και όταν ρωτάει τον γιατρό της, που τα βρήκε, της λέει ότι βρίσκονται στην φύση. Όχι, όμως και το ότι ο άντρας της ξενοπηδά. Μην χαλάσουμε αυτήν την θεάρεστη οικογένεια. Αφού κολλάει όλα τα άλλα πανεύκολα, γιατί να μην κολλάει και τον υιό VΙΗ το ίδιο εύκολα? Τέλος πάντων.
Παρακάτω βρίσκεται ένα κλιπ που παίζει αυτόν τον καιρό στο MTV (εκεί το είδα καταρχήν) με αυτό το θέμα. Λίγο μακάβριο... αλλά και η αλήθεια είναι επίσης μακάβρια...

13 comments:

Mogwai said...

εχεις εναν τροπο να μας λες καλη βδομαδα παντως, άλλο πράμα!

Debby said...

Διάβασε ρε παιδί το προηγούμενο πόστ που είναι για "Καλή εβδομάδα"!!
Αυτό εδώ είναι για "κακή εβδομάδα"!!!
:-)

Ασκαρδαμυκτί said...

Με τους άντρες τα έχεις πάλι;

Я верю в Сталина said...

ο γιατρός που λέει τέτοιες μαπλαφάρες είναι σκιτζής και μαλάκας με τη φτωχή μου γνώμη...

Anonymous said...

Είμαι κατά του AIDS!

Μικρός Πρίγκιπας said...

Όπως το είπες.
Η αλήθεια είναι επίσης μακάβρια......

Debby said...

Καλησπέρα!!

Ασκάρ!! Με διαβάλλεις!!! Πότε τα έβαλα με τους άντρες εγώ??? Ισα ίσα που τους έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση! Τουλάχιστον αυτούς που είναι ΟΝΤΩΣ άντρες!!!

Dimostheni! Και όμως τέτοιες αηδίες λένε, λες και απευθύνονται σε ανεγκέφαλους! Και εμείς από την πλευρά μας τους πιστεύουμε!! Μέχρι που κάποια στιγμή κάτι συμβαίνει, κάτι φθάνει στα αυτιά μας και τότε τα καταλαβαίνουμε όλα!!

DealSend!! Αυτό έλειπε να είσαι και υπέρ!!! :-))

Debby said...

Μικρέ Πρίγκηπα! Μαζί γράφαμε!
Σαν καμπάνια δεν είναι και από τις καλύτερες που έχω δει. Παρόλα αυτά το σημαντικό είναι ότι υπάρχει καμπάνια. Τουλάχιστον αλλού...

cindaki said...

Αυτό δεν το ήξερα, για τις γυναίκες...

ο δείμος του πολίτη said...

Σκληρό, αλλά πολύ αληθές το βίντεο. Ακόμα πιο σκληρό, αλλά ακόμα πιο αληθινό το δικό σου κείμενο. Η ομοφοβία κάνει τις γυναίκες πιο επιρρεπείς στον ιό.

Debby said...

Καλημέρα!

Sofi-K! Είναι τόσο λογικό να είναι έτσι και όμως λόγο της ελλειπής πληροφόρησης δεν το ξέρει σχεδόν κανείς.

Δείμο, δεν ξέρω αν είναι λόγω της ομοφοβίας, αλλά όντως οι γυναίκες είμαστε γενικά πιο επιρρεπεις σε κάθε είδους νόσημα που σχετίζεται με τα αναπαραγωγικά μας όργανα. Γεγονός είναι αυτό.

m13 said...

παιδιά, μη λέμε ό,τι θέλουμε, οι περισσότεροι ιοί απλά εισβάλλουν στο σώμα μας μέσω βλαννογόνων. Η βλεννογόνος του εντέρου είναι το πιο υγρό και γλιτσερό πράγμα πάνω μας και κατά συνέπεια, με το που βρεθεί σε επαφή με τον ιό, αυτός εισέρχεται μέσα μας και τον κολλάμε.

Δεδομένου ότι οι γυναίκες κάνουν και σεξ κανονικό, ενώ οι ομοφιλόφιλοι κάνουν πρωκτικό μόνο (εκ των πραγμάτων), τα ποσοστά και το ρίσκο είναι πολύ πιο ανεβασμένα στους ομοφιλόφιλους.

Εν ολίγοις, το aids κολλάει με δραματική ευκολία από τον κώλο, ενώ από το μουνί, πρέπει να υφίστανται και εκδορές ή τέλοσπάντων πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κολλήσει...και όλα αυτά, στην περίπτωση που ΔΕ χρησιμοποιείται προφυλακτικό (οι γυναίκες χρησιμοποιούν πιο πολύ το προφυλακτικό πρός αποφυγή εγκυμοσύνης και αυτό παρατηρείται στις νεαρές ηλικίες, όπου οι περισσότερες ΔΕΝ παίρνουν αντισυλληπτικά)

Δεν είναι λοιπόν ταμπού, ούτε ομοφοβία..είναι στατιστικά δεδομένα , λογική και ιατρικές αποδείξεις...

την καλημέρα μου :)

Debby said...

Καλημέρα Μ13!!
Κατά πάσα πιθανότητα έχεις δίκιο. Αυτό που θα έπρεπε να πω είναι ότι οι γυναίκες είναι πιο ευάλωτη ομάδα σχετικά με τους άντρες, και αυτό μάλλον ισχύει βάσει και της εξήγησης που έδωσες.
Thanks! :-)