Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, December 24, 2016

Φεύγει ο παλιός ο χρόνος...

...και αφήνει μια περίεργη αίσθηση...

Η συχνότητα που αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής, μοιάζει να με ξεπερνά. Τα καλά νέα πλέον σπανίζουν ή έστω δεν φτάνουν στα αυτιά μου.  Ζωές χάνονται και μαζί ζωές που αλλάζουν αμετάκλητα πλέον.  Συνειδητοποιώ κάθε μέρα όλο και πιο πολύ ότι είμαστε όλοι μαζί και όλοι μας μόνοι.



Παρόλη όμως την στυφή γεύση που αφήνει το 2016, ανάμεσα στα άσχημα μαντάτα, στις φιλίες που χάθηκαν λες και δεν υπήρξαν  ποτέ και στην συνεχή ανασφάλεια που έμαθα πλέον να ζω,  νιώθω βαθιά μέσα μου ευγνώμων για όλους όσους συνεχίζουν να στέκονται δίπλα μου.

Για όλους αυτούς που βρέθηκαν στον δρόμο μας και άπλωσαν το χέρι τους.
Για όλους όσους μας έχουν μέσα στο "πλάνο" τους και έχουν την δύναμη να μας συγχωρούν όταν δεν μπορούμε...
Για την πολυαγαπημένη πλέον Κωνσταντίνα, που με την ευσυνειδησία της και την εν συναίσθηση που την διακρίνει φροντίζει τον Χρήστο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Για όλους τους εκπαιδευτικούς, και όχι μόνο, του Κολεγίου Ρόδου, που δεν πτοήθηκαν από την ιδιαιτερότητα και την ευθύνη του να έχουν μαθητή ένα παιδί σαν τον Χρήστο,  και τον βοηθούν στα πρώτα του μαθητικά βήματα.
Για τον  σύλλογο  Save An Angel  που συνεχίζει να μας στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο στην μεταθεραπευτική μας πορεία.




Είμαστε καλά και αυτό φτάνει.
Εύχομαι σε όλους να έχουμε υγεία και ας είναι ο καινούργιος χρόνος χωρίς απρόοπτα γεμάτος ρουτίνα, ρουτίνα και ξανά ρουτίνα!

6 comments:

ovi said...

Εχουμε πολλά να πούμε, αλλά προς το παρόν ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΛΙ και μια ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ απο τα πολύ βόρεια με πολλές ευχές ο καινούργιος χρόνος να είναι πραγματικά καινούργιος γιατί μέχρι τώρα όλο τον ίδιο μας ξαναστέλνουν!!! Φιλιά πολλά στα παιδιά!!! :)

Nasia said...

περίμενα αυτην την ανάρτηση με ανυπομονησία και τις αγιο-βασιλιάτικες φωτογραφίες τους και φέτος μαζί!Χρόνια σας πολλά με υγεία !
Πολλά φιλιά και από εμάς!

Debby said...

Αγαπημένε Θάνο!! Έχουμε πράγματι καιρό να τα πούμε και θα έχουν μαζευτεί πολλά! Καλή χρονιά να έχουμε!

Debby said...

Νάσια!!Η αλήθεια είναι ότι το σχόλιο που είχες αφήσει με έβαλε στην διαδικασία να γράψω κάτι παρόλο που φέτος, η αλήθεια είναι δεν είχα διάθεση. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μας σκέφτεσαι. Εύχομαι να έχουμε όλοι μας μια πραγματικά καλή χρονιά!

Nasia said...

έφυγε και ο μισός νέος χρόνος χαχαχα
Καλό Πάσχα σας εύχομαι ,σιδερένιους να σας βρει και το καλοκαιράκι για δυνατά ,μακρινά μακροβούτια στη θάλασσα!
Πολλά φιλιά στα μικρά!

Nasia said...

περιμένω και φέτος αγιο-βασιλιατικες-μουρίτσες! Εύχομαι να είστε όλοι καλά !
Πολλά φιλιά στα μικρά αντράκια!