Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, October 28, 2006

Talk? Better keep quiet!

Δεν είπα τίποτα σχετικά με την υπόθεση του Blogme.gr όχι γιατί δεν το βρήκα ανεκδιήγητο αυτό που έγινε αλλά νομίζω ότι καλύφθηκα πλήρως από όλους τους άλλους.

Τελικά αυτό το "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς" μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Στο τέλος αντί να μιλάμε θα μασάμε απλώς.

Και ένα μικρό ανεκδοτάκι αφιερωμένο.

"Has your baby brother learned to talk yet?"
"Oh, sure," replied little Mike.
"Now Mummy and Daddy are teaching him to keep quiet."

9 comments:

cyrus said...

Και καλά να μασάς...

Αν καταπίνεις κιόλας, όμως, άσ' τα να πάνε...

Μαύρος Γάτος said...

Μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ....

Gkloyp....

Φτού!!!!!!!!!!

Σ;))))))

Anonymous said...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Και εγώ δεν είχα σκοπό να μιλήσω, αλλά όταν είδα ότι τα περισσότερα Post είχαν αναπτύξει ρητορικές και πρακτικές όχλου, ψάχνοντας κυρίως για μια αφορμή ξεσηκωμού και μόνο, τότε αποφάσισα να μιλήσω.
Και δεν είπα και όλα όσα ήθελα...

Το εύκολο είναι να ξεσηκώνεσαι μέσα σε πλήθος. Το δύσκολο είναι να ξεκινάς την προσωπική σου επανάσταση. Να ξεσηκώνεσαι καθημερινά για όλα αυτά που σε πειράζουν, έστω και μόνος σου.
Εγώ αυτό που κρατάω από αυτή την ιστορία είναι ότι ο νόμος δίνει τέτοια δυνατότητες, αυτόφωρης διαδικασίας και κατασχεσεων αντικειμενων.
Ποιος θα επαναστατήσει, όταν καταλαγιάσουν τα πλήθη, για να αλλάξει ένας τέτοιος νόμος, τουλάχιστον προς τις διατάξεις περί κατάσχεσης αντικειμένων?
Όταν επί χρόνια λειτουργούσαν κανάλια με τηλεπαιχνίδια μαιμούδες, που ήταν ο εισαγγελέας να κατασχέσει τους παράνομους τηλεοπτικούς σταθμούς που τα μεταδίδανε?
Πάνω που είχαν αρχίσει να περνάνε σκέψεις από το μυαλό μου από philos να το γυρίσω στο πραγματικό μου ονοματεπώνυμο, με βλέπω να παραμένω για πολύ καιρό ακόμα philos.

Fight Back said...

Αν εχεις κατι να πεις, πρεπει να το πεις κι ας ειναι μαζι η κοντρα στον οχλο.

Debby said...

Cyrus! Άμα πια το μασήσεις είναι περαστικά. Το να το φτύσεις έχει μικρές πιθανότητες!

Γάτε! Εσύ πρόλαβες και το έφτυσες βλέπω! Εύγε!

Philos, δεν σου κρύβω ότι αναρρωτιέμαι και εγώ πως η Blogoκοινωνία που υποτίθετε αντικατοπτρίζει την ευρύτερη κοινωνία έχει τόσο ανοικτόμυαλους ανθρώπους σε τόσο μεγάλο ποσοστό και όταν φτάνουμε στο επι ταυτά όλα αλλάζουν εκ διαμέτρου.
Καμιά φορά αναρρωτιέμε αν όλα αυτά για τα οποία γινόμαστε μαχητικοί εδώ μέσα στα Blogs (βάζω και τον εαυτό μου μέσα φυσικά) είναι απλά μια επικάλυψη των πραγματικων προβλημάτων μας που αρνούμαστε να αντιμετωπίσουμε.
Επίσης είναι γεγονός ότι αυτά που θεωρούμε σωστά στον ιδεατό κόσμο μας, όταν καλούμαστε να τα αντιμέτωπίσουμε στην πραγματικότητα αλλάζουμε θέση πολύ εύκολα. Με μια απλή δικαιολογία.

Fight Back καλώς σε βρήκα καταρχήν. Σαφώς και πρέπει να το πεις. Όμως δεν αρκεί να το πεις όπως καταλαβαίνεις. Πρέπει κάπου κάπου να λειτουργούν και αυτοί οι νόμοι που έχουμε. Αν είναι γεμάτοι παραθυράκια για να ξεγλιστρούν αυτοί που έχουν την δύναμη δεν έχει νόημα κανένα. Είναι απλά για να κοροιδευόμαστε.
Δεν σου φαίνεται περίεργο που όλο σκάνδαλα βγαίνουν στην επιφάνεια και ενώ γίνεται τόσος ντόρος στην αρχή (πουλάνε) στην πορεία χάνονται από το προσκήνιο και δεν ξαναγυρνάνε ποτέ? Ο Τριανταφυλλόπουλος αλλο τίποτα δεν κάνει. Ομως πρέπει να είναι και αυτός δυστυχώς μέρος του όλου αυτού φαυλου κύκλου.
Ακόμα και αν βρει το δίκιο του ο κ. Τσιπρόπουλος(που φαντάσου το έχει και ευελπιστούμε ότι θα το βρει) νομίζεις θα τον αποζημιώσει κανείς για όλα αυτά που τράβηξε? Νομίζεις ότι θα έχει καμιά συνέπεια αυτός που τον μήνυσε? Δεν υπάρχει περίπτωση. Ξέρεις όμως τι θα γίνει αν εγώ μηνύσω άδικά κάποιον?? Με τα λίγα νομικά που γνωρίζω ξέρω ότι την έχω άσχημα!

Anonymous said...

Όσο μιλάς για κάτι, τόσο το απενοχοποιείς μέσα σου, όταν δε το γράφεις κάτω, το βλέπεις πιο αντικειμενικά, παίρνεις δύναμη, βρίσκεις επιχειρήματα και ξεκινάς σιγά σιγά την δική σου προσωπική επανάσταση. Ο καθένας έχει την δική του δύναμη αδράνειας να ξεπεράσει. Αλλά αν βρει την δύναμη να την ξεπεράσει, τότε ανακαλύπτει πόση δυναμική διαθέτει και δύσκολα "ξανα-κάθεται"...
;)

Debby said...

Ισως έχεις κάποιο δίκιο σε αυτό που λες...
Η αρχή εξάλου είναι το ήμιση του παντός. :-)

Fight Back said...

debby αυτο που ειπες για τα σκανδαλα πλεον δε μου φαινεται περιεργο. Το βρισκω πιο φυσιολογικη εξελιξη, το μεγαλο σκανδαλο που ξεσπασε και παρασυρθηκανε ολοι να ηθικολογησουν και να πουλησουν επαναστατικες αποψεις, να ξεχαστει ησυχα και ωραια.
Αυτο με κανει 2 φορες να ξερω να εμπιστευομαι μονο τη δικη μου αποψη. Ειτε ειναι καμμια φορα μαζι με του οχλου ειτε ειναι η αντιθετη.

Debby said...

To ίδιο λέμε βασικά... Αν αυτό που πιστευουμε το κάνουμε και πράξη στην καθημερινή μας ζωή είναι αναπόφευκτο να μπορέσουμε κάτι να αλλάξουμε.
Αν όμως απλά λέμε τα σωστά χωρίς στην πράξη να εφαρμόζουμε τίποτα είναι αναπόφευκτο επίσης, ποτέ να μην γίνεται τίποτα.