Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, March 09, 2007

Καινούργια παραγγελιά!

Και όχι μόνο αυτό! Όσο πάει και αυξάνεται ο αριθμός της λίστας! Να πω λοιπόν επτά αγαπημένες μου ταινίες... Σε αυτό το παιχνίδι με "έχωσε" αυτήν την φορά ο Alitovios. Ελπίζω τουλάχιστον αυτός να ενδιαφερθεί να διαβάσει τι θα γράψω!!
Λοιπόν έχουμε και λέμε!

1. Underground Για αυτό το έργο είχα πάει μόνη μου στο σινεμά για να το δω. Ήθελα να το δω πολύ αλλά το άφησα μέχρι που έφθασε τελευταία μέρα προβολής. Και όπως ήταν φυσικό τελευταία στιγμή όλοι είχαν κάτι κανονίσει με αποτέλεσμα να έχω δυο επιλογές. Ή δεν πάω ή πάω μόνη μου. Τελικά πήγα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ένα έργο που συνδύαζε πολλά πράγματα ταυτόχρονα συν το πολύ καλό soundtrack.




2. Mar Adentro Το είδα σχετικά πρόσφατα σε Dvd μετά από προτροπή κάποιου blogger σε ένα σχόλιο που μου άφησε. Με καθήλωσε με την αλήθεια του. Αυτό μόνο.







3. American Beauty Πασίγνωστη ταινία... Απο αυτές που σου μένουν στην μνήμη και ας μην μπορείς να καταλάβεις για ποιον λόγο ακριβώς...








4. Dracula Μια ιστορία αγάπης αλλιώτικη. Καταπληκτικά κουστούμια και ατμόσφαιρα. Πήγα (καθυστερημένα) να το δω στο cinema και μέχρι να βγει σε βίντεο δεν είχα καταφέρει να δω την πρώτη σκηνή όποτε και αν προβλήθηκε! Πάντα την έχανα!




5. Forest Gump Επίσης πασίγνωστη ταινία που προβλήθηκε και πριν λίγες μέρες πάλι στην TV. Είναι τόσο ήρεμη που κυλάει σαν το νερό στο αυλάκι. Μπορείς να την δεις και να την ξαναδείς και να μην την βαρεθείς...







6. Shrek & Shrek 2 Τα Shrek μου!! Η λατρεία μου! Γελάω πάντα και χαίρομαι πάντα όταν τα βλέπω! Είναι το dvd που επιλέγω να βάλω να παίζει όταν έχω μικρά παιδιά στο σπίτι. Στο τέλος καταλήγω να το παρακολουθώ εγώ ενώ τα παιδιά το έχουν γράψει ήδη από ώρα στα παλιά τους τα παπούτσια! Εννοείται τα πρωτοείδα στο σινεμά! Δεν άντεχα να περιμένω να βγουν σε dvd!





7. Closer Μια ταινία που δεν είναι αυτό που θα έλεγε κανείς αριστούργημα αλλά εμένα κάτι μου είπε... απλά. Χώρια ότι είχε για μουσική υπόκρουση στους τίτλους αρχής το "The Blowers Daughter" του Damien Rice.







Και τώρα εγώ θέλω να μάθω ποιες είναι οι πιο αγαπημένες ταινίες των παρακάτων εκλεκτών bloggers

Philos
Phivos
Resident
Sakis
Maika
Sofi-k
Serenity

Κάντε τον κόπο! Ήδη προγραμμάτίζω να δω τις ταινίες του Alitoviou! Τι θα βλέπουμε το Πάσχα? Όχι πάλι τον Ιησού από την Ναζαρέτ! Αν και είναι το μόνο πασχαλιάτικο που βλέπεται!

13 comments:

philos said...

Αυτός ο Zouri, πάλι σε μπελάδες μας έβαλε...
;))
Δύο δικές σου ταινίες είναι και δικές μου πολύ αγαπημένες... Το Closer σίγουρα θα είναι στην εφτάδα μου.

Debby said...

Και μόλις σου άφησα comment! Ναι! Ο Zouri το ξεκίνησε! Σε δουλειά να βρισκόμαστε!

zouri1 said...

ελατε ρε παιδια,μην με μαλωνετε.
Συμφωνω μαζι σου στο 1 ως προς την μουσικη,και το 3 που επελεξα και εγω.

Anonymous said...

Aυτος ο Φόρεστ Γκαμπ, μία ταινία με πολλους συντελεστές επιστήμονες σεναριογράφους, άπαιχτη, όσες φορές τη δείς κάτι καινούργιο φαίνεται ....
Η εκδίκηση των αγαθών, η νίκη της συναισθηματικής νοημοσύνης επί της εγκεφαλικής. EQ-IQ = 1-0

Debby said...

Zouri!! Ακουσες το όνομα σου και ήρθες ε??!!
Από αυτές που έχεις δει δεν κατάφερα να δω το Dogvile! Είχα απελπιστεί από την αρχή. Αλλά μου είπαν ότι το τέλος σε αποζημιώνει...Θα το ξαναπροσπαθήσω!
Α! Και την Κυριακή θα συντονιστούμε!!

Gb! Ετσι ακριβώς είναι. Και ο Τομ Χανκς είναι απίστευτα καλός σε αυτόν τον ρόλο!

resident said...

Στο προφίλ σου έχεις κάποιες άλλες αγαπημένες ενώ λείπουν και κάποιες που ανέφερες εδώ ,πράγμα που σημαίνει οτι κατά καιρούς αλλάζουμε άποψη σχετικά με το τι μας αρέσει η μας άρεσε.
Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση. Προσεχώς στο blog μου...

Debby said...

Στο προφίλ μου έγραψα όσες θυμόμουν την ώρα που το έγραφα. Δεν έχω γράψει όλες όσες μου αρέσουν όπως και εδω φυσικά... Ολες παρόλα αυτά είναι αγαπημένες μου. Αλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο. Αλλα τι σημασία έχει μια τέτοια ταξινόμηση? Ασε που είναι και σπαζοκεφαλιά!

Περιμένω να διαβάσω τις δικές σου αγαπημένες πάντως! Ελπίζω σύντομα!

Serenity said...

Αχ, είμαι στη λίστα! :-p
Σ' ευχαριστώ, καλή μου, με τιμάς.

Αν και δεν ξέρω τι μένει να γράψω, γιατί κατά το 70% μ' έχεις καλύψει με τις προτιμήσεις σου! :)

Debby said...

Καλημέρα Serenity!
Κάτι θα βρεις ντε να γράψεις!! Εγώ είδα και έπαθα να διαλέξω κάποιες. Και ξέχασα εντελώς τις "Επικίνδυνες σχέσεις" όπου οι Γκλεν Κλόουζ έδινε ρεσιταλ!

Π said...

A μάλιστα! Aυτό το παιχνίδι το καταλαβαίνω, όχι σαν το προηγούμενο!

Debby said...

:-)
Ε! ναι! Εχει περισσότερο ενδιαφέρον σαφώς!

Crucilla said...

Πωπω ταύτιση....
Άσε που είχα τις επικίνδυνες σχέσεις κατά νου κι εγώ....Και το Underground....
Σας συγχαίρω! ( όχι πείτε μου τι άλλο θα μπορούσα να κάνω!)

Debby said...

Και που να ήξερες ότι είχα και το Kill Bill μέσα στις καλύτερες μου και το έβγαλα έξω στην διαλογή! :-)