Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, April 24, 2007

Η Τατιάνα αναδεικνύει το ηθος των ιερέων μας!


Τι ακούει κανείς στις μεσημεριανές εκπομπές τύπου Τατιάνας δεν φαντάζεστε! Ούτε εγώ φανταζόμουν. Γυρνώντας όμως σήμερα σπίτι μετά την δουλειά, προκειμένου να τρώω μόνη, είπα ας φάω παρέα με την τηλεόραση.
Πάνω στο ζάπινγκ έπεσα πάνω στην Τατιάνα η οποία διαπραγματευόταν το μείζον πρόβλημα ενός πρώην ιερέα που τον χώρισε η πρεσβυτέρα αλλά δεν μπορούσε να παντρευτεί άλλη παρόλο που είχε παραιτηθεί από παπάς.
Βγαίνει στο τηλέφωνο η πρώην γυναίκα του η οποία ήταν σαν να γλύτωσε από του χάρου τα δόντια χωρίζοντας από τον παπά-σύζυγο της που ούτε καν το συζητούσε να να ξαναγυρίσει πίσω. Σε εκείνο το σημείο που η πρώην σύζυγος επέμενε στο ότι δεν ξαναγυρνάει στην συζυγική εστία, σημειώστε ότι ο μέχρι τότε καλοκάγαθος και για λύπη αυτός παρατημένος σύζυγος, λίγο έλειψε να την σκυλοβρίσει από τα νεύρα του.
Συνεχίζει η εκπομπή και βγαίνει σε παράθυρο ο Μητροπολίτης Λαγκαδά (με το ένα πόδι ξέρετε που) ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ απεύθυνε ένα λογύδριο άπειρου κάλους στο τηλεοπτικό κοινό λες και απευθυνόταν σε νήπια πέντε χρονών. Μα τι λέω. Αυτά μπορούν και μιλάνε. Όλο και ένα σκασμό θα του έλεγαν να βγάλει. Λες και μιλούσε σε δίχρονα ήταν. Ο σκοπός της εμφάνισης του ήταν για να απαντήσει αν θα δώσει τελικά το σινάφι του την άδεια να παντρευτεί ξανά ο πρώην παπάς. Φυσικά δεν έδωσε καμιά απάντηση παρά μόνο απεκάλεσε την πρώην γυναίκα του παπά "κοινή", είπε ότι δεν έπρεπε αυτές οι δυσάρεστες ιστορίες να βγαίνουν στα κανάλια, και όταν ο "καλοκάγαθος" παπάς στο στούντιο άρχισε να τα παίρνει, και με σύμμαχο την κ.Τατιάνα που τον προέτρεπε χαμηλόφωνα "μιλήστε μιλήστε", άρχισε να του τα χώνει κανονικά, τότε ο κ. Μητροπολίτης αναφώνησε "σε αγαπάμε σε αγαπάμε"! Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!
Ιστορίες για αγρίους δηλαδή!

Μα τι νοιάζει τον κόσμο αν δεν μπορεί να παντρευτεί ξανά ένας παπάς αν χωρίσει! Ας πρόσεχε!
Εν τέλει, ας συζήσει. Ας κάνει την υπέρβαση να παντρευτεί πολιτικά!
Στην τελική ας κάνουν ότι νομίζουν όλοι αυτοί, αρκεί να μην μας ζαλίζουν με τα προβλήματα τους!!

κ.Τατιάνα! Χάρηκα που στο πρόσωπο του χουφταλιασμένου αυτού Μητροπολίτη βρήκατε τον παραπάνω σας! Δεν έβαλε γλώσσα μέσα, δεν άκουσε λέξη από ότι ρωτήσατε και στο τέλος είδατε και πάθατε να τον ξεφορτωθείτε μιας και σας είχε γραμμένη. Ευτυχώς για σας τα καταφέρατε προτού σας αποκαλέσει και εσάς "κοινή" άνευ λόγου και αιτίας, απλά και μόνο γιατί υπήρξατε και εσείς μια φορά και ένα καιρό χωρισμένη.


Υ.Γ. Αν δεν έχετε έμπνευση του τι να γράψετε στα blog σας μπορείτε κάλλιστα να παρακολουθήσετε μια τέτοια εκπομπή. Έχει άπειρα θέματα που ανήκουν φυσικά στην σφαίρα του εξωπραγματικού!

4 comments:

Zooman said...

Δυστυχώς αυτή την 'Κατίνα' προάγουν τα κανάλια, και εμείς η μάζα ως προβατάκια ακολουθούμε ή λαμβάνουμε ερεθίσματα για να συζητάμε........Επίπεδο όχι δάπεδο αλλά 50ό υπόγειο!!!!
''Έξω απο δώ και μακριά, στο πύρ το εξώτερο'' έλεγε η γιαγιά μου!!!

cindaki said...

Αν και είμαι σπίτι τα περισσότερα πρωινά, δεν ανοίγω ποτέ την τηλεόραση!

Και είναι ότι πιο σοφό έχω κάνει από τότε που έμεινα άνεργη!!!!!

Mogwai said...

μη γκρινιαζεις βρε, παω στοιχημα μια χαρα θα χωνεψες με τη Τατιανα!

Debby said...

Zooman! Εγώ δεν τα βάζω με αυτή. Την δουλειά της κάνει εξάλλου. Χρειαζόμαστε και λίγη "ελαφρότητα" στην ζωή μας! Κανει καλό στην χώνεψη.
Το θέμα βρήκα πολύ γκάου!!

Sofi! Καλά κάνεις μάλλον! Εγώ πάλι τα πρωινά όλα λείπω αλλά όλες τις ώρες έχει μάλλον κάτι κουφό να παρακολουθήσεις!!

Mogwai!! Πως με πιάνεις! Πρόσεξες ότι δεν παραπονέθηκα καθόλου για την επιλογή μου να φάω παρέα μαζί της??? Αυτή μια χαρά εύπεπτη είναι! Οι άλλοι δύο ήταν οι δυσκολοχώνευτοι!! :-)