Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, July 31, 2007

Πλαστικές εγχειρήσεις αλά Ε! Dr.90210

Κάθε βράδυ σχεδόν, μετά τις 12, τις καθημερινές, την ώρα που συνήθως σερφάρω, ανοίγω την tv στο κουτσομπολίστικο κανάλι E! Entertainment. Με την άκρη του ματιού μου βλέπω και δεν βλέπω ένα reality show που μεταδίδει εκείνη την ώρα και που έχει να κάνει με πλαστικές επεμβάσεις. Δεν είναι σαν εκείνη την εκπομπή με τις πλαστικές που μεταδίδει κάπου κάπου η ΝΕΤ. Σε εκείνη, οι γιατροί είναι απρόσωποι και αποστασιοποιήμενοι από το reality. Εκτίθεται κυρίως και μόνο το άτομο που το παίρνουν μακριά από την οικογένεια του για κάπου έξι μήνες και το επιστρέφουν σχεδόν αγνώριστο πίσω!

Σε αντίθεση λοιπόν με αυτήν την εκπομπή, το εν λόγω reality-show του Ε! που ονομάζεται Dr.90210 (λόγω του ότι οι γιατροί κατά κανόνα χειρουργούν στο Beverly Hills), οι γιατροί εκτίθενται το ίδιο όπως και οι ασθενείς. Καλά, εντάξει, δεν ξεντύνονται μπροστά στον φακό, αλλά εκθέτουν υποτίθεται τα τρέχοντα προβλήματα τους. Σιγά σιγά τους έμαθα όλους. Αλλά θα παρουσιάσω εδώ τα δύο άκρα. Τον πιο ασόβαρο και την πιο σοβαρή!

Ο σταρ γιατρός της σειράς είναι ο Dr. Robert Rey! Έχει μαλλιά με ξανθές ανταύγειες, φοράει ακόμα και όταν χειρουργεί στολή του tae kwon do που είναι η αδυναμία του και όταν δεν χειρουργεί αλλά εξετάζει φοράει κάτι (υποτίθεται τελευταίας μόδας και φιρμάτα) ριγέ κουστούμια συνδυασμένα με φούξια πουκάμισα ή γραβάτες!

Δεν ξέρω, αλήθεια, τι συναισθήματα μπορεί να δημιουργεί η επαφή του ημιναρκωμένου ασθενή, αντικρίζοντας τον γιατρό του ντυμένο σαν να είναι έτοιμος να πάει σε αγώνα tae kwon do αντί να μπει στο χειρουργείο. Πότε πότε ρίχνει και καμιά κλωτσιά στον αέρα (ακριβώς έξω από το χειρουργείο) χάριν της τηλεθέασης!

Είναι παντρεμένος με δυο μικρά παιδιά και δύο σκυλιά.
Το δράμα που ζει είναι
ότι αγόρασε μια βίλα εκατομμυρίων και τώρα για να ξεπληρώσει το δάνειο πρέπει να σταματήσει να αγοράζει ακριβά ρούχα και θα αναγκαστεί να δουλεύει περισσότερες ώρες, και άρα δεν θα βλέπει όσο θέλει την οικογένεια του, και φυσικά θα στερηθεί τις προπονήσεις του στο ταέ! Η γυναίκα του είναι ανορεξική και κάθε φορά που του παραπονιέται ότι κουράζεται με το σπίτι και την φροντίδα των παιδιών αυτός αντί να της πάρει (και καλά) μια οικιακή βοηθό της φέρνει σπίτι και άλλο σκύλο!! Απίστευτος!

Το highlight του ήταν όταν πήγε με μια οργάνωση στο Μεξικό για να προσφέρει εθελοντική βοήθεια σε παιδιά που είχαν από την γέννηση τους δυσμορφίες. Δεν έχετε δει πιο ψεύτικα δάκρυα on screen EVER!
Φυσικά έχει ιστοσελίδα δικιά του, στην διεύθυνση http://www.drrobertrey.com όπου μπορείτε να καταλάβετε και μόνοι σας πόσο μεγάλο ψώνιο είναι!

Παρόλα αυτά κάνει καλή δουλειά όπως βλέπεται!















Μια άλλη γιατρός του show είναι η Dr. Linda Li. Είναι παντρεμένη με ένα επίσης γιατρό, αναισθησιολόγο, με τον οποίο εργάζονται μαζί και μόλις γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Το δράμα που ζει είναι ότι θέλει να είναι στο σπίτι με το μωρό πιο πολύ αλλά δεν γίνεται λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και ότι τους ξενυχτάει κάθε τόσο με αποτέλεσμα να είναι χάλια μαύρα την άλλη μέρα στην δουλεία!

Το highlight της ήταν όταν κάλεσε όλους τους συγγενείς και φίλους να παραστούν στην τελετή περιτομής του νεογέννητου της. Και ενώ καθησύχαζε συνεχώς τον άντρα της (που όπως ήταν λογικό ανησυχούσε) ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν θα πονέσει καθόλου, το μικρό έμπηξε απίστευτες στριγκλιές όταν του έκοψαν το πετσάκι του! Αναρωτιέμαι αν κοιμήθηκαν εκείνο το βράδυ! Παρεμπιπτόντως το θέμα της περιτομής είναι κάτι που με απασχολεί από καιρό σε καιρό και σκέφτομαι να γράψω για αυτό.

Εχει και αυτή δική της ιστοσελίδα στην διεύθυνση http://www.aestheticperfection.com όπου μπορείτε να δείτε και μόνοι σας την διαφορά από τον προηγούμενο!!

Και αυτή είναι επίσης καλή στην δουλειά της! Παρόλο που ζορίζεται λίγο στις λιποαναρροφήσεις! Θέλει μυική δύναμη όσο να πεις!

11 comments:

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ said...

Mου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι σήμερα! Τhink pink (που λέμε)!
Άντε βρε, καλό ...τέλος του μήνα!!!
Φιλάκια όμορφη (εσύ πάντως δε χρειάζεσαι φυσικά πλαστική)!

Crucilla said...

Ωραία, τώρα μπορύμε να τραβάμε τα βυζιά μας ελεύθερα. Βρήκαμε που θα μας τα φτιάξουν.... ( Ω θεε μου , καμιά φορά με αποσυντονίζω με αυτά που λέω)

ο δείμος του πολίτη said...

Μου φαίνεται κάποτε είδα ένα επεισόδιο. Δεν έχω πρόβλημα με την αισθητική παρέμβαση αφού το άτομο θέλει να βελτιώσει -έστω και για λόγους ηλικίας- σωματικές ατέλειες. Είναι και αυτή μία παρενέργεια μιας καταναλωτικής-δημοκρατικής κοινωνίας που στηρίζεται στην εμφάνιση και τον εντυπωσιασμό. Έχω μεγάλο πρόβλημα όταν βλέπω να παραγίνεται το κακό αυτών των επεμβάσεων ή όταν δε λαμβάνονται οι σωστές προετοιμασίες.

bibas said...

ciao

tassoula said...

Καλό διακοπομήνα!Απο σήμερα γεμίζει και το νησί σιγα-σιγα?!?

Debby said...

Καλημέρα!!

Ηλιαχτίδα!!
Μία μέρα μετά αλλά σήμερα σκέφτομαι ακόμα πιο pink!!

Crucilla! Ναι ρε! Μπορούμε να τραβάμε ελεύθερα!

Δείμο! Μερικοί που το παρακάνουν και δεν θυμίζουν καθόλου την αρχική τους εικόνα νομίζω πως χρήζουν ψυχολόγου κυρίως και σαφώς όχι πλαστικού! Απλά έχουν κάνει λάθος τον γιατρό!
Πάντως σε μερικές περιπτώσεις η πλαστική χειρουργική είναι απαραίτητη και δεν έχει πάντα να κάνει με τον εντυπωσιασμό...

Bibas, γειά και σένα.

Tassoula! Τώρα??? Έχει γεμίσει προ πολλού! Όπου να 'σαι θα αρχίζει να αδειάζει!

Mogwai said...

δεν εχω πολλα να πω
παρα
εξαιρετικο το φωτογραφικο υλικο του ποστ σου παντα τετοια

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ said...

Xmmmmm! Μα από σήμερα κοριτσάκι έπρεπε να σκέπτεσαι ...& pink αλλά & blue;-)))!!!
Nα έχετε έναν πολύ-πολύ καλό μήνα!
Φιλάκια βρε!

ο δείμος του πολίτη said...

Δεν εννοούσα από τραυματισμούς, που την κρίνω αναγκαία. Το σχόλιό μου ήταν καθαρά για βελτίωση της εικόνας μας (ανόρθωση γλουτών ή στήθους, ρυτίδες κλπ). Είναι για εντυπωσιασμό, αλλά αν με κάνει να νιώθω καλύτερα είναι δικαίωμά μου να το χρησιμοποιήσω. Και ο Καραγκιόζης θα είχε κόψει τη μύτη του, αν μπορούσε. Αλλά οι άλλοι -έχεις δίκιο- χρήζουν ψυχολόγου.

Ασκαρδαμυκτί said...

Για μένα έχει τίποτα;

Debby said...

Mogwai!! Χαίρομαι που σ'άρεσε τουλάχιστον το φωτογραφικό υλικό!!!!
Θα το έχω υπόψη!!!

Ηλιαχτίδα!! Και pink & blue & yellow! Και όλα τα χρώματα! :-)

Δείμο, ούτε εγώ εννοούσα τις πλαστικές που είναι αναγκαίες λόγω τραυματισμών. Υπάρχουν πλαστικές που συνδυάζουν εμφάνιση και οργανικές δυσκολίες. Η ρινοπλαστική π.χ. δεν έχει να κάνει μόνο με την στραβή μύτη που φαίνεται. Συνήθως υπάρχει πρόβλημα και στην αναπνοή.
Αλλά υπάρχουν κάποιοι που έχουν κάνει δεκάδες επεμβάσεων μόνο για να μοιάζουν σε κάποιον άλλον και όχι για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του εαυτού τους. Θα έχεις δει φαντάζομαι κάποιους από αυτούς. Οταν τους βλέπεις σχεδόν τρομάζεις!

Ασκάρ!! Οτι θες! Name it!