Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, August 31, 2009

Εμβολίων συνέχεια....

Μόλις γύρισα από ένα μικρό ταξιδάκι αστραπή, που ελπίζω να είναι το τελευταίο αυτού του καλοκαιριού, γιατί ξεθεώθηκα να τριγυρνώ με τα μικρά, και ενώ ετοιμαζόμουν να γράψω για μια ταινία-ντοκιμαντέρ που με ξετρέλανε, αποφάσισα να το αφήσω για λίγο αργότερα γιατί θεωρώ πιο επίκαιρο το παρακάτω βιντεάκι που έχει να κάνει με τα εμβόλια που αποφάσισα ότι πλέον ΔΕΝ θα κάνω στα παιδιά μου!
Δεν θα αναφέρω τι απίστευτα άκουσα από το στόμα του γιατρού μου όταν του ανακοίνωσα την απόφαση μου να μην κάνω άλλα εμβόλια στα παιδιά μου. Αναρωτιέμαι μόνο ένα πράγμα.

Άραγε οι γιατροί όταν αποφοιτούν, διαβάζουν, ενημερώνονται, μαθαίνουν, ψάχνονται ή επαναπαύονται σε αυτά που τους έμαθαν οι πρεσβύτεροι τους και υιοθετούν μόνο τις απόψεις που διατυπώνονται σε συνέδρια τα οποία διοργανώνουν και χρηματοδοτούν φαρμακευτικές εταιρείες?

Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, όσοι είσαστε ή δεν είσαστε γονιοί, αν το ψάξατε το θέμα ή απλά επαναπαύεστε στο ότι "οι γιατροί ξέρουν", εγώ όμως, όταν ενημερώθηκα αρκετά, γέμισα τύψεις που δεν το έκανα νωρίτερα και άφησα να γίνουν στα παιδιά μου όλα αυτά τα εμβόλια.
Αν έχετε κάποια άποψη για το θέμα είναι σίγουρα σεβαστή. Αλλά καλό είναι να ενημερωθείτε για το θέμα. Αν δεν σας καλύπτουν όσα μπορεί να βρείτε στο Internet, αρκεί να διαβάσετε το βιβλίο του κ. Κων.Μουρούτη - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ όπου μέσα περιέχει αναφορές, στοιχεία και αποδείξεις τέτοιες που θα σας κάνουν να αισθάνεστε απίστευτα ανεύθυνοι που ενώ προσέχατε την υγιεινή του παιδιού σας επιμελώς, την κοινωνικότητα του και την διατροφή του ψάχνοντας τα ράφια με τα βιολογικά προϊόντα εναγωνίως, να διαπιστώσετε ότι ταυτόχρονα του κάνατε άθελα σας το μεγαλύτερο κακό στην υγεία του.

Δεν θα επεκταθώ άλλο. Ήδη σε όσους έχω μιλήσει σχετικά με κοιτάνε λες και ήρθα από άλλο πλανήτη. Όχι από αυτόν που η χρησιμότητα των εμβολίων θεωρείται δεδομένη (ενώ δεν είναι).
Τέλος πάντων! Σκοπός μου δεν είναι να σας αλλάξω την γνώμη που έχετε πασάροντας σας την δική μου ως την σωστή. Ο καθένας κρίνει και αποφασίζει μόνος του.

Το παρακάτω βίντεο που στάθηκε αφορμή για αυτό το post στόχο έχει να μας ευθυμήσει όλους! Υπέρμαχους των εμβολίων και μη!
Απολαύστε το ! Και σκεφτείτε το διπλά πριν πάτε να κάνετε το εμβόλιο της γρίπης στα παιδιά σας.!


5 comments:

An-Lu said...

Κατά την ταπεινή μου άποψη, τα "κλασικά" εμβόλια των λοιμοδών ασθενειών, καλό είναι να γίνονται. Όλα τα άλλα που "επιβάλει" ο ένας και ο άλλος "πανικός", από μακρυά κι αγαπημένοι ;-)

Anonymous said...

Τα λόγια είναι περιττα....
Καλωςήρθατε και πάλι! :)

Vany said...

Με τους γιατρούς και τα εμβόλια,δεν τα πάω καλά.Από μικρή αυτό.Όχι ότι φοβάμαι,αλλά δε μπορώ να ασχοληθώ. Ειδικά με τη γρίπη μας έχουν πρίξει το συκώτι...

maya said...

μεγάλες αποφάσεις καλούμαστε να πάρουμε για το καλό των παιδιών μας, και ευχόμαστε με το χέρι στην καρδιά να παίρνουμε πάντα τις σωστές...

Debby said...

Είναι πολύ διαφορετικό να αποφασίζεις όσον αφορά τέτοια θέματα για τον εαυτό σου και πολύ διαφορετικό όταν πρέπει για άλλον και ειδικά αν αυτός ο άλλος είναι το παιδί σου.
Εγώ πάντως άλλαξα παιδίατρο και νιώθω πιο ήσυχη τώρα γιατί του εξήγησα την θέση μου επι του θέματος και φαίνεται να κατάλαβε. Τουλάχιστον δεν είναι τόσο φανατικά υπέρ των εμβολίων όπως ήταν ο προηγούμενος.