Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, March 21, 2015

Make a Wish, Bday & συνεχίζουμε...

Είχαμε κάνει κάποια στιγμή την ευχή μας.

Λίγο στα γρήγορα, κάπως συνδυαστικά με τις εξετάσεις μας αλλά έγινε και περάσαμε όλοι, και κυρίως ο Χρήστος, πολύ όμορφα! 



Το Make a Wish Ελλάδος πραγματοποιησε την ευχή του Χρήστου και του χάρισε ένα αυτοκίνητο - παιχνίδι όπου θα μπορεί να το οδηγεί μαζί με τον αδερφό του.
Πέρα όμως από το δώρο αυτό καθ' αυτό, ο Χρήστος πέρασε πολύ όμορφα την μέρα της εκδήλωσης όπου πήγε για πρώτη φορά ξανά σε παιδότοπο μετά από ένα σχεδόν χρόνο, σκαρφάλωσε ψηλά και έκανε πολλές φορές τσουλήθρα (πάντα με βοήθεια), συνάντησε από κοντά έναν από τους αγαπημένους του ήρωες, έπαιξε το κυνήγι του θησαυρού με τους εθελοντές και τα παιδάκια που ήταν εκεί και ενθουσιάστηκε με τα δώρα που του φανερώνονταν κάθε φορά. Ήταν όλα εξαιρετικά. 

Γιορτάσαμε και τα γενέθλια μας.


Πριν μερικές μέρες στο σπίτι μας κάναμε πάρτι όπου γιορτάσαμε τα έβδομα γενέθλια μας. Καλέσαμε λίγους φίλους και καλούς και περάσαμε όλοι μας υπέροχα και κυρίως τα παιδιά που με ρωτάνε έκτοτε πότε θα ξανακάνουμε πάρτι.

Και συνεχίζουμε...


Κάπως έτσι με αυτά και μ' αυτά φθάνουμε στο σήμερα όπου ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μαγνητική, ελπίζουμε για το καλύτερο και γελάμε όσο περισσότερο γίνεται. 


Το update  αυτό είναι για όλους τους φίλους που βρίσκονται μακριά και μας νοιάζονται κάθε τόσο. Εύχομαι να 'ναι  πάντα καλά.

4 comments:

Nasia said...

ευχόμαστε το καλύτερο!Να είναι γερά και να γιορταζουν ως τα βαθιά γεράματά τους με τρελά τρελά πάρτι!

Debby said...

Nasia, είσαι και εσύ μια απ' αυτούς τους μακρινούς φίλους, που παρόλο που δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, έστω και με ένα σχόλιο τους δείχνουν το ενδιαφέρον τους :-)
Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σου!

Maria said...

Αν και έλειπα καιρό από το τσατ και ...χαθήκαμε , τελευταία που ξαναμπήκα και σε διάβασα, περίμενα πως και πως θα μάθω νέα σου.Εύχομαι να είναι πάντα καλά και να είστε όλοι καλά. Είναι gl;ykew και τα δύο κι εσύ είσαι πάρα μα πάρα πολύ αξιοπρεπής .
Να μας γράφεις όποτε μπορείς.

Debby said...

Maria-Maria, πράγματι χαθήκαμε... Όλοι περνάμε φάσεις στην ζωή μας όπου αλλάζουμε τις συνήθειες μας και δεν έχει να κάνει με το αν σου τύχει κάτι "τεράστιο" ή όχι. Χαίρομαι που βλέπω ότι άρχισες πάλι και εσύ να γράφεις. Άσχετο το γεγονός ότι η κάθε μια μας είναι σε άλλη φάση, παρόλα αυτά φαίνεται ότι έχουμε αρκετές κοινές ανησυχίες σε πάρα πολλούς τομείς. Το post σου για τους "ειδικούς" με έβαλε σε σκέψη μιας και αυτή την περίοδο έχουμε και εμείς ένα νταραβέρι με αρκετούς από αυτούς. Αν δεις το σχόλιο μου και θες επικοινώνησε στο email μου. Είναι διαθέσιμο στο προφίλ μου. Θα το έκανα εγώ αλλά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα το δικό σου :-)