Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, December 12, 2006

Η "Αλλαγή" μου!

Η δυστυχία εμφανίζεται επειδή δεν επιτρέπουμε να συμβεί η αλλαγή. Είμαστε προσκολλημένοι, θέλουμε τα πράγματα να είναι σταστικά. Αν είσαι ερωτευμένος με μια γυναίκα, τη θέλεις να είναι δική σου αύριο, ίδια όπως είναι σήμερα.
Μ’αυτόν τον τρόπο εμφανίζεται η δυστυχία. Κανένας δεν μπορεί να είναι βέβαιος για την επόμενη στιγμή.
Η ζωή αλλάζει διαρκώς. Η ζωή είναι αλλαγή. Μόνο ένα πράγμα είναι μόνιμο και αυτό είναι ίδια η αλλαγή. (Osho)

Άσχετο ( ή σχετικό μπορεί), άλλαξα λοιπόν! Μόλις πριν λίγο τελείωσα με το στόλισμα του δέντρου! Ήρθε η Ηλιαχτίδα κουβαλώντας τσάντες με στολίδια και στην ουσία εκείνη μου το στόλισε! Εγώ έβαζα που και που κανένα στολίδι, την περισσότερη ώρα παίζαμε με το μωρό, και επιδόθηκα κυρίως σε αυτό που ήξερα καλύτερα να κάνω (καθότι παντελώς ανίδεη από στολίσματα), στο να θαυμάζω!!
Είχαμε χώσει τους άντρες να στήσουν το δέντρο (τις βαριές δουλειές), την μουσική υπόκρουση είχε επιμεληθεί ο εργοδότης μου που όλως τυχαίως χωρίς να ξέρει ότι απόψε θα στόλιζα δέντρο μου έγραψε και εμένα ένα cd όπως κάνει σε φίλους του με διάφορα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ευτυχώς (όχι ακόμα τουλάχιστον) δεν βγήκε αληθινή η ευχή του Reactor! Μου έπεσε όμως ένα ξωτικό και έσπασε το χέρι του!! Γούρι που λέει και η Ηλιαχτίδα!

Άντε και καλές γιορτές να έχουμε όλοι!!

9 comments:

Anonymous said...

Σ΄αγαπώ πολύ (μην με παρεξηγήσετε βρε, σα φίλη μου λέω!) γλυκό & χαρούμενο πλασματάκι με την αληθινά παιδική ψυχούλα..!
Τα Χριστούγεννα αυτά λοιπόν κοριτσάκι, εύχομαι με όλο μου το "είναι" να είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της καινούριας σου ζωής!!!!
Φιλάκια

PS No1: Kαι από την μπέμπα φιλάκια γλυκά!
No2: Άντε, με έπεισες: σοφός ο αγαπημένος σου κύριος Osho!
No3: ...Δεν έπρεπε!

Anonymous said...

Καλά Χριστούγεννα κοπέλα μου, και αυτό που επιθυμείς περισσότερο να το καταφέρεις μέσα στο νέο έτος.
Να ειναι όλα χαρούμενα και ρόδινα, όπως τα Χριστούγεννα και τα φωτάκια που λαμπιρίζουν στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σου:)
Μακια

Debby said...

Ηλιαχτίδα ΜΟΥΥΥΥ!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα! Με σκλαβώνεις!!
Αυτά τα Χριστούγεννα νομίζω θα τα θυμάμαι για χρόνια και για ένα λόγο παραπάνω ότι και εσύ είσαι μέρος τους φέτος.

Julia μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πεθύμησα να ακούσω το γάργαρο γέλιο σου πλάκα πλάκα όταν θα σου λέω ότι αν τα Χριστούγεννα μου μοιάζουν με τα λαμπάκια του δέντρου μου θα είναι τρελιάρικα και παρδαλά!!

Debby said...

ΑΑΑ!! Δεν κατάλαβα Ηλιαχτίδα όμως το Υ.Γ.Νο3!!Τι δεν έπρεπε??

Anonymous said...

Τώρα είναι 2 αυτά που δεν έπρεπε!!! Πρώτον να με αναφέρεις στο post (αυτό εννοούσα στο PS) & δεύτερον (το συμπληρώνω) να μ΄ευχαριστείς... Άντε, γιατί θυμώνω κιόλας, έ;;; Τα αυτονόητα κάνω & μη σου πω, λίγα είναι για σένα!
Ξανά Ματς-Μούτς!

Debby said...

Καλά!! Είναι δυνατόν να μην σε ανέφερα??? Μα αν δεν ήσουν εσύ ο ηθικός αυτουργός θα έφθαναν παραμονές χριστουγέννων και εγώ ακόμα δεν θα είχα κάνει τίποτα! Είμαι σίγουρη! :-))

Anonymous said...

Νομίζω ότι τώρα που έχω το μικρορφωνάκι που λύσσαξες να το πάρω από πέρσυ..πρεπει να συνευρεθούμε διαδικτυακά και να τα πουμε...να ακουσεις και το γαργαρο γέλιο μου....χαχαχαχαχαχα

Κατι πρεπει να γινει συντομα μου φαινεται!!!

Anonymous said...

July!!Οπωσδήποτε! Και σύντομα! Καιρό έχουμε να το πούμε prive!

Debby said...

Reactor!! Έχεις τόση ζωντάνια! (Αλλά γιατί όχι άλλωστε?)

Καλές γιορτές και σε σένα!