Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, February 16, 2007

Τεστ τεκνοποιίας!!!


Είστε έτοιμοι να κάνετε παιδάκι ; Ρητορικό το ερώτημα φαντάζομαι!!
Λοιπόν, το παρακάτω μου το έστειλαν με mail και λύθηκα στο γέλιο όταν το διάβασα!

Αφιερωμένο εξαιρετικά στην Ηλιαχτίδα, την Tassoula, την Avra που είναι ήδη μαμάδες με μικρά παιδιά και τον Hlia και τον Philo που από όσο ξέρω είναι φρέσκοι μπαμπάδες!

Μην σας αποθαρρύνει το αποτέλεσμα γιατί η ανταπόδοση είναι μεγάλη. Σε αντίθετη περίπτωση θα είχαμε καθημερινές καταρρεύσεις!

Ξεκινήστε τα test λοιπόν!

Τεστ Βρωμιάς: Αλείψτε το χαλί και τις κουρτίνες με μερέντα. Τοποθετήστε ένα σουβλάκι πίσω από τον καναπέ και αφήστε το εκεί όλο το καλοκαίρι.
Τεστ παιχνιδιών:
Αγοράστε μία κούτα και γεμίστε τη με Lego (εναλλακτικά, χρησιμοποιείστε στυλό ή βίδες). Παρακαλέστε ένα φίλο ή φίλη να τα σκορπίσει σε όλο το σπίτι. Κλείστε τώρα τα μάτια και προσπαθήστε να πάτε στο μπάνιο ή την κουζίνα χωρίς να βγάλετε άχνα, μην ξυπνήσετε το παιδί!
Τεστ αγοράς:
Πάρτε ένα ή δύο ζώα, κατά προτίμηση κατσίκες, και πάρτε τις μαζί στην επόμενη επίσκεψη στο σούπερ-μάρκετ. Προσέχετε τις όλη την ώρα και πληρώστε ό,τι φάνε ή καταστρέψουν!
Τεστ ντυσίματος:
Προμηθευθείτε ένα μεγάλο ζωντανό χταπόδι και προσπαθήστε να το βάλετε σε μια τσάντα από δίχτυ. Σιγουρευτείτε ότι έχετε βάλει όλα τα πλοκάμια μέσα στο δίχτυ!
Τεστ φαγητού:
Πάρτε ένα μεγάλο πλαστικό φλιτζάνι και γεμίστε το μέχρι την μέση με νερό. Στηρίξτε το φλιτζάνι σε μία κούνια, κρεμάστε την κούνια από το ταβάνι και σπρώξτε την. Προσπαθήστε τώρα να γεμίσετε με ένα κουτάλι το φλιτζάνι με μουλιασμένα κορν-φλέικς, παριστάνοντας παράλληλα το αεροπλάνο. Μετά, χύστε το περιεχόμενο του φλιτζανιού στο πάτωμα και μείνετε ήρεμοι!
Τεστ νύστας:
Γεμίστε μια μαξιλαροθήκη με 3-4 κιλά υγρής άμμου. Ξεκινήστε στις 6 μ.μ. να περπατάτε με την μαξιλαροθήκη στην αγκαλιά, κάνοντας παράλληλα την κίνηση του νανουρίσματος. Κάντε το παραπάνω μέχρι τις 9 μ.μ. Τοποθετείστε τη μαξιλαροθήκη στο κρεβάτι και βάλτε ξυπνητήρι στις 2 π.μ. Σηκωθείτε στις 2 και ξανακάντε πήγαινε-έλα τη μαξιλαροθήκη για μία ώρα μέσα στο σπίτι. Αυτή τη φορά, τραγουδήστε και τρία τραγουδάκια. Βάλτε ξυπνητήρι στις 5 και επαναλάβετε τα ίδια (θυμηθείτε όμως άλλα τραγουδάκια νανουρίσματος). Βάλτε ξυπνητήρι στις 7 και ετοιμάστε πρωινό, έχοντας δίπλα μια μυρωδάτη πετσέτα με ακαθαρσίες. Επαναλάβετε τα παραπάνω, με υπομονή, κάθε νύχτα για τρία χρόνια!
Τεστ επιδεξιότητας για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό:
Πάρτε ένα κουτί αυγών και προσπαθήστε να το μετατρέψετε με ένα ψαλίδι και νερομπογιές σε κροκόδειλο. Τώρα μετατρέψτε ένα χαρτόνι σε ένα ελκυστικό κηροπήγιο. Μετά, κατασκευάστε με σελοτέιπ και αλουμινόχαρτο ένα ακριβές αντίγραφο του πύργου του Άιφελ!
Τεστ αυτοκινήτου:
Πουλήστε το διθέσιο σπορ και αγοράστε ένα στέσιον-βάγκον. Ππάρτε ένα παγωτό ξυλάκι σοκολάτα και τοποθετήστε το στο ντουλαπάκι. Αφήστε το εκεί για τουλάχιστον 24 ώρες. Πάρτε ένα κέρμα των 100 δραχμών και βάλτε το στο κασετόφωνο. Λιώστε μια σακούλα με μπισκότα βουτύρου και σκορπίστε την στο πίσω κάθισμα. Χαράξτε τα δερμάτινα καθίσματα με μια καρφίτσα και ανοίξτε τους μια-δυο τρυπούλες μ΄ ένα μαχαιράκι για αερισμό!
Τεστ σωματικής ικανότητας (για γυναίκες):
Πάρτε ένα σακί με φασόλια και δέστε το γύρω από την μέση σας για 9 μήνες! Μετά, αφαιρέστε τα φασόλια, αλλά αφήστε το σακί στη θέση του!
Τεστ οικονομικής ικανότητας (για άντρες):
Πηγαίνετε στην τράπεζα και αναθέστε πάγια εντολή με τα λεφτά του μισθού σας, σε 3 ίσα μέρη για μαγαζιά παιχνιδιών, σούπερ-μάρκετ και εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Τελικό τεστ:
Βρείτε ένα φιλικό ζευγάρι που έχει ήδη ένα ή δύο παιδιά. Δώστε τους συμβουλές για τα θέματα ανατροφής των παιδιών, όπως διάλογος, συνεννόηση, υπομονή, ανεκτικότητα, τάξη κλπ. Εξηγείστε τους ότι η αυστηρότητα δημιουργεί "ψυχολογικό" πρόβλημα στο παιδί και, γι΄ αυτό, αντενδείκνυται. Τονίστε τους πως μόνο η φιλελεύθερη και δημοκρατική παιδαγωγική βγάζει σωστούς πολίτες με προσωπικότητα (που θα σας φτύνουν και θα σας αποκαλούν συμπαθητικά "οι γέροι μου"). Προσέξτε το πείραμα, γιατί μάλλον θα είναι η τελευταία φορά που αντικρίζετε αυτό το ζευγάρι! Αν δεν πετύχει, μην πτοείστε: επαναλάβετε με άλλο ζευγάρι!

Αυτό είναι το τέλος των τεστ. Αν καταφέρατε και περάσατε όλες τις δοκιμές με επιτυχία και νιώσατε συναισθήματα ηδονής, τότε είστε γεννημένοι με ταλέντο για να γίνετε "ευτυχισμένοι" γονείς!

12 comments:

ralou said...

A!
Κατάλαβα!
Αυτό το τεστ είναι ευγενική προσφορά σε μας τους στερημένους για να πάρουμε τα πάνω μας!
Ενα παιχνίδι σαν της Πολυάννας ενα πράγμα!
Και πέτυχε. Πέτυχε σου λέω.
Θα το αντιγράψω με μεγάλα γράμματα και θα το κολλήσω πάνω στο ψυγείο να το βλέπω καθημερινά!
Κοιτα που αρχίζει καλά το τριήμερο!

Marina said...

Αχα χα ! Πέθανα στο γέλιο..Στο τέστ παίρνω 0, έτσι κι αλλιώς παιδιά δεν μπορώ να κάνω..

jul said...

Απαπαπαπαα..καλύτερα με τα βαφτηστίρια μου που τα βλέπω όποτε θελω εγώ...και μένουν και μακριά....Φτου μου ....

Debby said...

Ralou! Αν μπει και η Adsl πράγματι αυτό το τριήμερο αρχίζει πολύ καλά!

Μarina! Ούτε εγώ έχω παιδιά. Ούτε οι άλλες δυο κοπέλες που έγραψαν μέχρι τώρα. Μήπως δεν είναι τυχαίο και φαίνεται αστείο μόνο σε εμάς που δεν έχουμε?? :-)

Julia! Μην ανησυχείς! Μοιάζει τρομακτικό όταν το διαβάζεις αλλά όταν το ζεις μάλλον δεν έχεις καιρό να κατανοήσεις πόσο τρομακτικό είναι αυτό που ζεις!

philos said...

άτσα Debby, κάνουμε και προμόσιον στην durex τώρα!!!
;p

Μην φοβάστε τίποτα. Όταν τα βλέπετε να γελάνε ξένοιαστα ή να κοιμούνται σαν αγγελούδια, τα ξεχνάτε όλα! Μα όλα!

Fibi said...

Άπαιχτο . το κεφάλαιο παιδί θα μπει στη ζωή μας στα επόμενα 3-5 χρόνια, εκτός απροόπτου φυσικά, όσο για φίλους γονείς δεν έχω, λίγο σπάνιο για την ηλικία μου :)

tassoula said...

Μόλις σκάσει το χαμογελο ξεχνάς ότι πας για τρόφιμος στο Δαφνί!Πολύ καλό πόστ!

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ said...

Όντως έριξα πολύ γέλιο!!!! Και σε πολλά δεν τα παραλέει το τεστ. Αλλά βέβαια, αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος... Η άλλη είναι η μαγική! Άχ! Ας είχα κι άλλα 12 τέτοια αγγελούδια-διαολάκια, δεν θα μ΄ένιαζε, θα το άντεχα! Και θα ήμουν νομίζω πανευτυχής! Άσε που θα φτιάχναμε & την "ομάδα της οικογένειας" έτσι. Αλλά είπαμε: εγώ είμαι τόσο πεισματάρα, που θα κάνω τουλάχιστον άλλο ένα, ο κόσμος να χαλάσει!
Φιλάκια κουκλίτσα!

Debby said...

Καλημέρα σε όλους!

Philos!!! Α! για να λες εσύ ως παθών ότι πρόκειται για "προμόσιον στην durex" φαντάζομαι πόσο αληθινά είναι όλα αυτά!!!

Fibi!! Είσαι μικρούλι δηλαδή ε?? Πάντως μέχρι τότε που τοποθετείς το να κάνεις παιδί θα έχεις ξεχάσει σίγουρα όλα αυτά τα ζοφερά που διάβασες εδώ!!

Tassoula!! Επιβεβαιώνεις και εσύ το post βλέπω!! Ακους εκεί τρόφιμος στο Δαφνί!!

Ηλιαχτίδα!! Και που είσαι ακόμα!! Το δικό σου δεν άρχισε καν να περπατά ακόμα!! Εχεις μέλλον!!!

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle said...

εσυ΄Ντεπούλα? Το πέρασες το τεστάκι? ¨-)
Ασχετα πάντως με αυτό σου εύχομαι ολόψυχα να την περάσεις στην πραγματικότητα τη δοκιμασία.
είναι το πιό γλυκό βάσανο για τον άνθρωπο το μεγάλωμα ενός παιδιού.
Σας το λέει πατέρας αγοριού 21 χρ.
φιλιά και ευχές σε όλους

Debby said...

Saki, μπα!! Και αναρρωτιέμαι αν ποτέ αξιωθώ αν θα βγώ αλώβητη!

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle said...

αλώβητη και πιό ώρημη Ντεπούλα
Αρκεί να γίνει
φιλιά πολλά