Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Sunday, July 22, 2007

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη!

Από εχθές το βράδυ αναπνέω το δροσερό αεράκι της Ρόδου και μαζί με αυτό κολλάω από την υγρασία της.
Όσοι έχετε έρθει ποτέ εδώ (φαντάζομαι και στα άλλα νησιά έτσι είναι) θα ξέρετε ότι όταν έχει υγρασία νιώθεις μονίμως άπλυτος και ας έχεις κάνει μόλις πριν πέντε λεπτά ντους. Παρόλα αυτά αυτό είναι το λιγότερο που με απασχολεί. Είναι θέμα συνήθειας μάλλον.

Στην ολιγοήμερη άδεια μου, στόχος επετεύχθη! Έκανα τις εξετάσεις μου και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από καλά. Ελπίζω και τα υπόλοιπα να συνεχίσουν στο ίδιο στυλ! Έκανα τα ψώνια που ήθελα, γιατί είχα την τύχη να κάνω την γύρα μου τις πρώτες μέρες των εκπτώσεων που ακόμα δεν είχε πολύ κόσμο και είδα κάποιους φίλους που ήθελα καθώς και αυτούς που έτσι και αλλιώς ο ένας πηγαινοέρχεται στο σπίτι του άλλου.

Πέρασα πολύ όμορφα γενικά. Και τώρα προετοιμάζομαι για την επόμενη επίσης ολιγοήμερη άδεια μου τον 15αυγουστο. Αυτήν προβλέπω να την περάσω όλη σε μια παραλία παρέα με ένα βιβλίο. Αγόρασα ένα καινούργιο βιβλίο από το αεροδρόμιο με τίτλο "Ακατάλληλοι άντρες" με εξώφυλλο κάτι άντρες με μαγιό σε μια παραλία! Ιδιαίτερα καλοκαιρινό ανάγνωσμα μου φαίνεται!

Κάποια από αυτές τις μέρες που ήμουν Αθήνα είχαμε πάει για φαΐ και για βόλτα στο Λουτράκι. Νωρίς το απόγευμα καθώς βολτάραμε στην παραλία εκεί, μου λέει ο Φαζούλης μου: "Παράξενο... αλλά έτσι όπως βλέπεις με μια ματιά την παραλία, καταλαβαίνεις αμέσως πως οι λουόμενοι είναι Έλληνες... Γιατί άραγε?" Πράγματι. Έτσι ήταν. Επειδή τυγχάνει στην Ρόδο σε άλλες παραλίες οι λουόμενοι να είναι κυρίως Έλληνες και σε άλλες να είναι κυρίως ξένοι, συνειδητοποίησα ότι όντως η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής! Προσπάθησα να καταλάβω ακριβώς το που και γιατί διαφέρουμε αλλά ... ήταν τόσες πολλές οι διαφορές μας που σταμάτησα να το ψάχνω! Αρκέστηκα στην διαπίστωση!



6 comments:

tassoula said...

Αχ και να έκανα μακροβούτια στην Καλλιθέα τώρα!!!!Οσο για τις διαφορές μεταξύ των αντρών είναι όντως κάτι παραπάνω απο εμφανής.Οπως φαίνονται οι Ελληνες φαίνονται και οι Αγγλοι,οι Γερμανοι κ.λ.π.Απλά οι Ελληνες κάνουν λίγο μπάμ...

melomenos said...

υπάρχουν διαφορές μεγάλες στον τρόπο συμπεριφοράς και στον τρόπο παιδείας των λαών!
με τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του κάθε λαού!

όμορφες διακοπές αν και ολιγοήμερες να έχεις
μπορεί να υπάρχει υγρασία όπως λες σε όλα τα νησιά αλλά η Ρόδος σε αναπληρώνει με τις άλλες ομορφιές της
καλημέρα σου και καλή σου βδομάδα

Debby said...

Καλημέρα!!!

Tassoula!! Την Καλλιθέα επιτέλους την έφτιαξαν! Και είναι πραγματικά όμορφη! Εκεί πολύ πιθανόν με το μακροβούτι σου να βρεθείς μούρη με μούρη με τα ψαράκια της!

Melomene! Οντως μεγάλες διαφορές γενικά. Και στην συμπεριφορά αλλά και στο μέγεθος!! Το 80% των Ελλήνων ήταν υπέρβαροι! Σε αντίθεση με τους ξένους που το ποσοστό είναι πολύ μικρό!
Σε λίγο καιρό ίσως επισκεφτώ και την Κέφαλο που έχω καιρό να πάω καλοκαίρι! Τι στο καλό κοντονησιώτες είμαστε?

Ασκαρδαμυκτί said...

Στην Κέφαλο (της Κω, έτσι;) θα πάω κι εγώ διαβολάκι!
Αλλά μια και συγκαταλέγομαι στους ... ακατάλληλους άντρες, καλύτερα μη συναντηθούμε!

ralou said...

Η δημοκρατία του μαγιό επιβάλει σε άντρες και γυναίκες την απλότητα ενός μικροσκοπικού ρούχου που υποτείθεται οτι ισοπεδωνει τις ταξικές διαφορές.
Τωρα πως τα καταφέρνουν όλοι να κάνουν την δήλωση τους με τα παραφερνάλια του θαλάσσιου μπάνιου, αυτό μόνο οι ειδικοί του life style το ξέρουν.

Καλό υπόλοιπο διακοπών!
ΧΧ

Debby said...

Καλησπέρα!!

Ασκάρ! Ναι στην Κω! Κάνε όμως ένα κλικ πιο δίπλα, άφησε για λίγο τις άλλες γυναίκες σου (αντε πάρτες και αυτές μαζί!) και πέρασε από τα μέρη μου να δω αν όντως είσαι ακατάλληλος άντρας!! ;-)

Ralou μου, σε ευχαριστώ! Προς το παρόν ακόμα ξεκουράζομαι! Ελα κατά δω μεριά να την αράξουμε σε καμιά παραλία! :-)