Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, October 08, 2007

Περιμένοντας...

Τον τελευταίο καιρό απλώς δεν έχω διάθεση να γράψω... ούτε στο δικό μου blog ούτε καλά καλά ένα σχόλιο σε άλλα που τυγχάνει να διαβάσω και βρίσκω ενδιαφέροντα. Οχι... Δεν σκέφτομαι να κλείσω το blog. Τι πάει να πει εξάλλου κλείνω το blog? Απλά θα είναι σε αδράνεια όσο καιρό δεν έχω διάθεση ή δεν έχω την δυνατότητα να γράψω κάτι. Πάντα όμως θα είναι μια προέκταση του εαυτού μου και πάντα θα βρίσκεται εκεί.

Ο λόγος είναι ότι εδώ και λίγο καιρό κατάλαβα ότι μου συμβαίνει κάτι πολύ σημαντικό στην ζωή μου. Περιμένω όχι ένα, αλλά δύο μωρά.



Στην αρχή δεν μπορούσα ούτε εγώ η ίδια να το πιστέψω. Για αρκετό καιρό στην αρχή νόμιζα ότι δεν μπορεί να είμαι τόσο τυχερή και να πάνε όλα καλά. Δεν είμαι και κοριτσάκι πια για να με συνεπάρει ο ενθουσιασμός μου. Γι' αυτό και στην αρχή τουλάχιστον δεν ήθελα να το πω σε κανένα σχεδόν. Δεν ήθελα να το πω ούτε καν στην ίδια μου την μάνα. Τελικά κατάλαβα ότι το να το μάθει κάποιος που με νοιάζεται πραγματικά ή τον αισθάνομαι κοντά μου δεν είναι και τόσο λάθος. Γιατί αν κάτι πήγαινε στραβά, ήξερα ότι δεν θα μου έκανε δυσκολότερη την ζωή.
Περνώντας ο καιρός, το έμαθαν και κάποιοι καλοί φίλοι τους οποίους γνώρισα από την ενασχόληση μου με τα blog. Αυτοί ξέρουν ποιοι είναι. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς το έμαθαν πρώτοι ακόμα και από συγγενικά μου άτομα.

Τώρα που αποφάσισα να γράψω αυτό το post έχουν περάσει πια οι τρεις πρώτοι μήνες, οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι όλα είναι καλά, η μέση μου αρχίζει και χάνεται, τα παντελόνια μου πλέον δεν μου κουμπώνουν, η απίστευτη υπνηλία που ένιωθα, μου έχει πλέον περάσει και αρχίζω πλέον να προσαρμόζω την ζωή μου στα νέα δεδομένα.Τα μικρά θα είναι κατά 99% αγοράκια (παρόλο που είναι ακόμα πολύ μικροσκοπικά όπως βλέπεται στην φώτο αμέσως από πάνω, το φύλο μπορεί να φανεί) και εγώ έτσι και αλλιώς μια χαζομαμά. Ελπίζω να μην το παρακάνω βέβαια και γίνω καμιά από αυτές τις μαμάδες που ξαφνικά όλα περιτριγυρίζουν γύρω από το παιδί τους και παύουν να έχουν άλλα ενδιαφέροντα αφού αυτά γεννηθούν... Αν και αν κρίνω με το πως κάνω με τα γατιά μου μάλλον δεν με βλέπω και πολύ καλά!!

Σήμερα σε μια κουβέντα που είχα με ένα φιλαράκι, με ρώτησε πως πάει με την εγκυμοσύνη και του είπα ότι πλέον δεν αντέχω να είμαι όλη μέρα στο γραφείο νηστική όπως συνήθιζα, και ότι κάθε τρεις και λίγο ξελιγώνομαι!
Και τι μου απάντησε?? Σε καταλαβαίνω... Εγώ είμαι έγκυος εδώ και καμιά δεκαπενταριά χρόνια... Γι' αυτό πεινάω συνεχώς!!!
Τι να του πει κανείς?? :-))

Τα μικρά όπως φαίνονται στον τελευταίο υπέρηχο που έκανα. Αν και φαίνονται τεράστια ήταν ίσα ίσα 62 χιλιοστά το ένα και 64 χιλιοστά το άλλο! Τώρα θα έχουν πάρει μερικούς πόντους ακόμα!

44 comments:

Serenity said...

Άχου, θα'χουμε γεννητούρια!!!!!
Και μάλιστα διπλά!!!
Διπλή χαρά!!! :))
Συγχαρητήρια!!!

cyrus said...

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!

tassoula said...

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!
ΤΙ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??????????????
Να είσαι ηρεμη,να τρως ότι θες τώρα (και να μην το σκεφτεσαι), να το περάσεις χαλαρα (εγω ήμουν στην καρακοσμάρα μου) και θα πάνε όλα καλά!Να είσαι σίγουρη.
Οσο για το μετά να μην το σκέφτεσαι.Τους πρώτους μήνες θα έχεις ένα κόλλημα αλλά μετα με λίγη βοήθεια απο όλουςδεν θα στερηθείς τίποτα (απο εξόδους και ότι άλλο θες)και θα είσαι μια χαρα με τα μωρά!Στο λέω εγω που δεν έχω καμία βοήθεια!
Καλό κουράγιο και είπαμε...χαλαρα!!!
Πολύ χαρηκα!!

An-Lu said...

Τέεεεελλλλλλλλειαααααααααααααααα!!!!!
Πολύ χάρηκα! Πάρα-πάρα πολύ! μην σε απασχολεί το θέμα της δίαιτας τώρα, άστο για μετά! Προβλέπω ότι τα ζουζουνάκια θα σε κάνουν συλφίδα σε dt!!!!!

Αλεξία Ηλιάδου (synas) said...

Δεν μπορούσα να ακούσω κάτι πιο χαρούμενο απ' αυτό σήμερα! Νά 'σαι καλά, debby μου, και καλό κουράγιο! Θα σου φύγει η μαγκιά με 2 ταυτοχρόνως, αλλά χαλάλι!

philos said...

Θα πήξουμε στα αγοράκια στις επόμενες blogοσυναντήσεις σου στην Αθήνα, Debby! Μάλλον σε παιδότοπο θα βρεθουμε!
Με το καλό να έρθουν τα αγόρια σου και να είναι υγιή πανω από όλα!

Blogaki said...

Χάρηκα πάάάάάρα πολύ βρε μανούλα!!
Με το καλό και μ'ενα πόνο!!
Σε φιλώ πολύ πολύ γλυκά!!! :) :) :)

Jim.Hellas said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! :)

Χαίρομαι για εσένα! Άλλη μια μανούλα έρχεται στον κόσμο... ;)

Σου εύχομαι τα καλύτερα για εσένα και τα παιδάκια σου :)

Maria said...

να και κατι στη μπλογκοσφαιρα που μου αλλαξε τη διαθεση.
Συγχαρητηρια και με το καλο να ερθουν.Εχω 3 γιους, (οι δυο εξ αυτων διδυμα) και ως παλια καραβανα εχω να σου πω τα ακολουθα:

σε λιγο καιρο δεν θα εχεις ορεξη γιατι θα εχουν μεγαλωσει τα μικρα, θα πιεζουν το στομαχι σου, και δεν θα υπαρχει ....χωρος για πολυ φαγητο,μαζι με αυτο θα ερθουν και οι ...ατελειωτες καουρες.

χρειαζονται 2 ατομα μεσα στο σπιτι για να τα βγαζεις περα,και παλι ειναι πολυ δυσκολο για τους πρωτους μηνες.

αγορασε τα παιδικα επιπλα και τα μωρουδιακα αρκετα νωρις, συνηθως τα διδυμα γεννιουνται ενα μηνα νωριτερα απο το κανονικο ή και δυο μηνες νωριτερα.

...ευχομαι ολα να πανε καλα

Debby said...

Καλησπέρα σε όλους!!

Serenity!! Μετά το πρώτο σοκ, που έπαθα όταν έμαθα ότι θα είναι δύο, και εγώ αυτό σκέφτηκα!!
Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!

Cyrus!! Αυτή θα αργήσει να έρθει! Γιατί όταν βγουν με το καλό τότε αρχίζει η πραγματική "σκλαβιά" (με την καλή έννοια) που κάνει 2-3 χρόνια να τελειώσει!!!

Tassoula!! Τρώω ότι και πριν! Τα πάντα!! Και υγιεινά και ανθυγιεινά! Δύσκολο να αλλάξω τώρα το διαιτολόγιο μου και ούτε πρόκειται να το κάνω! Αν και μέχρι στιγμής δεν τρώω μεγαλύτερες ποσότητες από ότι πριν!
Για το μετά τώρα, ούτε καν το σκέφτομαι! Ας βγουν πρώτα με το καλό και βλέποντας και κάνοντας! :-)
Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές και τις συμβουλές! Θα τις χρειάζομαι μάλλον στο εξής!

An-Lu! Μπα! Δεν ήταν δίαιτα το να μένω νηστική! Συνήθεια ήταν! Γιατί αν έτρωγα κάτι μου κοβόταν η όρεξη για το φαγητό όταν πήγαινα σπίτι! Τώρα δεν έχω τέτοια προβλήματα! Τρώω συνεχώς από λίγο επειδή δεν μπορώ να φάω παραπάνω! Βαρυστομαχιάζω αμέσως!!
Καλά να πάνε όλα και την σιλουέτα θα την σκεφτώ μετά από κανένα χρόνο πια! :-))

Synas!! Αν θα μου φύγει λέει??? Αλλά σάμπως η πρώτη θα είμαι ή η τελευταία? Κάπως θα τα βγάλω πέρα!
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως! :-)

Phile!
Οπωσδήποτε σε παιδότοπο πια! Αναγκαστικά και μη! Από πριν το σκεφτόμουν αυτό για όλους τους φίλους μπλόγκερς με μικρά παιδιά! Αλλά δεν έτυχε! Θα τύχει όμως σίγουρα!
Κάνε καμιά έρευνα εντω μεταξύ μπας και βρεθεί και κανένας άλλος μπλογκερ με κοριτσάκια μπας και έρθουμε στα ίσα μας!!;-)

Blogaki!! Να είσαι καλά γλυκεία μου!! Αυτό το "μανούλα" δεν το έχω συνηθίσει ακόμα αλλά που θα πάει?? Θα έρθει και αυτού η ώρα του!! :-)

Jim!!
Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου!!!
Ελπίζω να γίνω και "καλή" μανούλα εκτός από σκέτη μανούλα! :-)

Debby said...

Maria-Maria!! Μαζί γράφαμε!!
Θα τα έχω υπόψη όλα αυτά! Γιατί δεν σου κρύβω ότι όλα αυτά που έχουν να κάνουν με προετοιμασίες μου φαίνονται ένα ατέλειωτο χάος! Δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω! Και προς το παρόν παρηγορούμε με το ότι είναι ακόμα νωρίς για τέτοιες σκέψεις!
Ο καιρός βέβαια περνάει γρήγορα και μάλλον πρέπει σιγά σιγά να μπαίνω στο κλίμα!
Σ' ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ!!

Lina said...

=)))))) με το καλό!!

ONOMATODOSIA said...

τι ωραια! χαρηκα.ολα καλα θα πανε.
κριαρακια θα ειναι...

Я верю в Сталина said...

Καλή λευτεριά! Με το καλό και να είναι καλότυχα!!! Διδυμάκια ε; Αν χρειαστείς καμία συμβουλή για τις δύσκολες νύχτες, ρίξε σήμα. 3 έχω και τα μικρότερα είναι κι αυτά δίδυμα...

ο δείμος του πολίτη said...

Άντε καλή λευτεριά... Γερή να είσαι

Mogwai said...

Να σου ζησουν!!! :):):):)

οι bloggers που διαιωνιζονται!

Debby said...

Καλημέρα σε όλους!

>Lina! Σε ευχαριστώ πολύ! Να 'σαι καλά! :-)

Onomatodosia! Μάλλον για ψαράκια τα κόβω!! Αποκλείεται να μείνουν μέσα τόσο πολύ για να βγουν κριαράκια! Είναι και δύο! Δεν θα χωράνε και να θέλουν!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές!!

Dimostheni!! Εχεις διδυμάκια??? θα ήταν πιο ζόρι φαντάζομαι από το ένα μόνο του!! Αμα σε χρειαστώ ελπίζω να βρω τον χρόνο να ρίξω σήμα!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!

Δείμο! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Οσο καλύτερα είμαι εγώ τόσο καλύτερα και αυτά!:-)

Mogwai!! Thanks ρε παιδί! Λες να γίνουν και αυτοί bloggers??? Πλάκα θα έχει να τους δείχνω το δικό μου blog σαν κειμήλιο! ;-)

ladybug said...

Μαμά Debbούλα! Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και με το καλό να γεννήσεις τα διδυμάκια σου :))
Φιλιά!

Anonymous said...

Κοπέλα μου σου εύχομαι τα καλύτερα , μην ανησυχείς θα γίνεις μία τέλεια χαζομαμά αυτό είναι σίγουρο και επίσης σίγουρο είναι ότι στην αρχή δεν θα έχεις χρόνο για κανένα άλλο ενδιαφέρον πέραν των αναγκών τους…θα τρέχεις να τα φροντίσεις για περίπου 1,5 χρόνο οπότε ξέχνα όλα τα άλλα…όμως αξίζει κούκλα μου αυτή η αλλαγή προτεραιοτήτων όσο τίποτα άλλο και στο λέω εγώ που δεν είχα ποτέ ως αυτοσκοπό την απόκτηση παιδιού ….με το καλό να χαρείς τα «παλικαράκια» σου !

Ασκαρδαμυκτί said...

Ρε Ντέμπυ, με τρέλανες!
Δεν ήξερα καν ότι ήσουν παντρεμένη!
Άντε... με το καλό! Και να μην κουράζεσαι!

Alitovios said...
This comment has been removed by the author.
Alitovios said...

Εύχομαι να κάνεις δύο λεβέντες γιούς με μια πουτσα να (με το συμπάθιο κιόλας).

Debby said...

Καλησπέρα σε όλους!!

Ladybug!! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!! Εντός του επόμενου χρόνου αν όλα πάνε καλά θα είμαι όντως μαμά πια!:-)

Trelofantasmeni! Α!! Ναι! Οτι την ησυχία μου θα κάνω χρόνια να την ξαναβρώ το έχω πάρει απόφαση. Ξέρω όμως ότι οτιδήποτε που αξίζει δεν το αποκτάς χωρίς κόπο! Γι' αυτό και δεν με νοιάζει καθόλου. Εξάλλου είχα πολύ χρόνο μπροστά μου να κάνω πολλά από αυτά που ήθελα. Δεν μου έχουν μείνει και πολλά απωθημένα!:-)

Ασκάρ! Δεν έχεις και άδικο! Δεν τον ανέφερα τον γάμο μου. Ισως γιατί για μένα περισσότερη σημασία είχε η ίδια η σχέση από ότι το είδος της σχέσης!!
Πάντως να ξέρεις την έχω καταβρεί έτσι αραχτή και light που είμαι μέχρι τώρα!! Δεν κουράζομαι σχεδόν καθόλου!

Alitovie!! Αυτή είναι ευχή με τα όλα της!;-)
Thanks!

manosantonaros said...

Ευχομαι υγεία, ευτυχία και να δεις τα παιδιά σου σε έναν καλύτερο κόσμο.

Vany said...

Με το καλό να γεννήσεις και να είστε γεροί και οι τρεις.Ότι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου,μέσα από την καρδιά μου.
Με κανέναν πόνο εύχομαι!

Vany said...

Υ.Γ.Λες να ήταν προφητικό το όνομα του Blog? Why not both λοιπόν,αρκεί να είναι και τα δύο αγγελούδια!

resident said...

Πολύ χάρηκα!!Εύχομαι τα καλύτερα!

ο δείμος του πολίτη said...

Είμαι βέβαιος. Αλλά ελπίζουμε να βγει η νέα γενιά των bloggers, πιο αντιδραστική, πιο ριζοσπαστική. Αλλά με τέτοια μαμά, είμαι βέβαιος ότι θα είναι επαναστάτης.

AVRA said...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πολυ ωραια ειδηση! Deppy με το καλο να ερθουν τα μωρα σου!!!!

Να ευχαριστηθεις τη στιγμη οσο τιποτε αλλο.Μην ανησυχεις απο το σταδιο την κουβεντας μονο για παιδια ολες περασαμε και περναμε ακομη (!)...ειναι και αυτο μεσα στο προγραμμα!

jojo said...

πω πω, τι έκπληξη είναι αυτή!

όταν άφησες σχόλιο στο blog μου δεν φαντάστηκα οτι είμαστε στην ίδια κατάσταση!
και απ'ότι φαίνεται θα είμαστε και κοντά στη γέννα!
εγώ είμαι στα μισά του 4ου μήνα τώρα και ακόμα δεν έχω δει αν είναι αγόρι ή κορίτσι...
εσένα η χαρά σου είναι διπλή απ'ότι βλέπω και χαίρομαι και γω διπλά για σένα! :)))
αχ, πόσο σε καταλαβαίνω για τα ρούχα, το φαί, την ανησυχία...

επιπλέον να προσθέσω οτι συγκινούμαι αφάνταστα όταν μαθαίνω νέα για εγκυμοσύνες,
πράγμα που δεν το πάθαινα παλιότερα!

με το καλό λοιπόν και για σένα, και όλα να πάνε τέλεια, απο την καρδιά μου!
πολλά φιλιά!

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ said...

Να περάσει γρήγορα & πολύ ήρεμα ο υπόλοιπος καιρός & με το καλό να τα πάρεις & στην αγκαλίτσα σου τα μωρούλια σου όμορφη! Μην ανησυχείς για δίαιτες & αηδίες, όλα μια χαρά θα πάνε!!!
Αλλά εμείς τα λέμε έτσι κι αλλιώς ;-)
Φιλάκια & να προσέχεις κουκλίτσα!

aggelos-x-aggelos said...

Συγχαρητήρια Debby!!!

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να γίνεις μια υπέροχη μανούλα!

Debby said...

Καλησπέρα σε όλους!!
Ελπίζω να μπορέσω να στείλω αυτό το σχόλιο γιατί έχει πέσει η adsl στο σπίτι και η dial up σέρνεται!!

Επ' ευκαιρίας να ευχαριστήσω όλους όσους από εσάς μου στείλατε mail με τις ευχές σας. Χάρηκα πάρα πολύ!!

Mano! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτός ο καλύτερος κόσμος είναι ίσως η μόνη ανησυχία που έχω για το μέλλον τους. Θέλω και εγώ έναν καλύτερο κόσμο, για το καλό όλων μας και κυρίως αυτών που έρχονται στην ζωή.

Vany!! Δεν ξέρω αν ήταν προφητικός ο τίτλος του blog αλλά πάντως εξεπλάγην όταν άκουσα για δύο!
Και ο πόνος είναι το μόνο πράγμα που δεν με απασχολεί καθόλου!! Έχω νιώσει αφόρητο πόνο για το τίποτα! Για αυτό που αξίζει κιόλας θα κωλώσω? Με τίποτα! :-)

Resident!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! :-)

Δείμο! Δεν έχεις και άδικο! Αν πάρουν λίγο απο μένα σίγουρα! Αν και σκέφτομαι ότι δεν θέλω να τους μεταδώσω τις δικές μου ιδέες για τον κόσμο, αλλά θέλω να μπορέσω να τα αφήσω να καταλήξουν στις δικές τους αλήθειες με όσο το δυνατόν λιγότερη επέμβαση από μέρους μου.

Avra! Σε ευχαριστώ πολύ!
Πάντως δεν με απασχολεί τόσο το να είναι το μόνο ενδιαφέρον μου τα παιδιά στις συζητήσεις που κάνω (είναι σχεδόν φυσικό εξάλλου αυτό) όσο το να προσκολληθώ πάνω τους και να μην τους αφήνω χώρο να αναπτυχθούν! Ελπίζω να έχω μέτρο! :-)

Jojo! Εμαθα για σένα από το blog της Tassoulas και ένιωσα και εγώ την διάθεση να μάθω νέα μιας άλλης κοπέλας που είναι στην θέση την δική μου!
Ετσι τώρα είμαστε 3! Εσύ, εγώ και ο Philos που περιμένουμε μωρά το 2008! Λες να ανοίξουμε παρέα κανένα blog να δημοσιευουμε τις μέρες της εγκυμοσύνης μας? Τώρα που έχουμε καιρό γιατί μετά δεν μας βλέπω για τέτοια!
Πάντως αν είμαστε κοντά τώρα, παρά 2-3 εβδομάδες, μάλλον θα είμαστε κοντά και στο τέλος μιας και εμένα μάλλον θα βγουν νωρίτερα! Πλάκα θα έχει!

Ηλιαχτίδα μου!! Ξέρεις πολύ καλά ότι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι η δίαιτα! Τρώω ότι γουστάρω! Οταν έρθει η ώρα θα σκεφτώ και την δίαιτα αλλά αυτό αργεί πολύ!!
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για όλα. Η στάση σου όλο το περασμένο διάστημα με βοήθησε πάρα πολύ να ξέρεις! :-)

Aggele!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Να 'σαι καλά!! :-)

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ said...

Εγώ εσένα, εσύ εμένα (βοηθάς), έτσι δεν είναι βρε ματάκια μου οι φίλες;!
Σμαααατς!

ο δείμος του πολίτη said...

Να μεταφέρεις τη δική σου ενέργεια, τη δική μου όρεξη και τη δική σου δύναμη. Η επαναστάτικοτητα τότε είναι απλά θέμα χρόνου να εκδηλωθεί.

αθεόφοβος said...

Επιτέλους μου έφτιαξες το κέφι σήμερα γιατί είναι το πρώτο ευχάριστο πραμα που διαβασα στα μπλογκ.
Καλή λευτεριά πρώτα για να σκλαβωθείς μετά τον τοκετό ισόβια σαν όλες τις μάνες!

Debby said...

Καλημέρα!!

Ηλιαχτίδα μου!
Ναι! Κάπως έτσι είναι οι φίλες! ;-)

Δείμο!! Αυτά σίγουρα! Αν και δεν ανησυχώ ιδιαίτερα αν θα τα καταφέρω γιατί τα παιδιά πρώτα μιμούνται αυτά που βλέπουν! Οπότε δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσω πολύ! Θα προσπαθήσω όμως να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Τώρα έχω ένα λόγο παραπάνω!

Αθεόφοβε!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Εχει και τα καλά της όμως η ισόβια σκλαβιά που με περιμένει! Και δεν σου κρύβω ότι έχω περιέργεια να δω πως θα είναι! :-)

panagiota said...

Αμαν βρε καλό μου!Τι ουρανόσταλτο νέο ήταν αυτό?
Χτυπάω παλαμάκια(κι ας μην γνωριζόμαστε)απο όταν το διαβάσα.
Να κοιμάσαι και να τρως με την"κοιλίτσα"αγκαλιά και όλα θα πάνε κατ'ευχήν Θεού και τα δίδυμα θα γίνουν το καμάρι και η αιώνια αγάπη σου(για τα γατιά μην στεναχωριέσαι,κι αυτά χαίρονται για την παρέα πυ θα έχουν.
Ολα καλά θα πάνε γλυκούλα μέλλουσα μανούλα!!!!!!!

cindaki said...

Αχ, debby μου, από χτες που μου το είπε ο Άγγελος, είμαι πολύ χαρούμενη για σένα!

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γίνεις μια ευτυχισμένη μανούλα!

Debby said...

Panagiota!! Ax!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου και τα καλά σου λόγια! Πραγματικά νιώθω πολύ τυχερή που έχω και εσάς να με ενθαρρύνεται και να με κάνετε να χαμογελώ! Για τα γατιά δεν ανησυχώ! Φοβάμαι μην κολλήσω πάνω στα μωρά όπως κολλάω τώρα στα γατιά!!
Η αγάπη μου τους προκαλεί ασφυξία!!


Sofi-K! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Είναι πραγματικά υπέροχο και παράξενο μαζί το συναίσθημα που έχεις όταν ξέρεις ότι κουβαλάς μια ζωή μέσα σου! :-)

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle said...

Και εγώ έστω και καθυστερημένα σου στέλνω τις ευχές μου για υγεία σε μαμά και μωράκια και γέννα με Δυό πονους¨-)
Ενας λόγος παρα πάνω να παρακολουθώ το μπλοκάκι σου και την εξέλιξη της μεγάλης σου οικογένειας. Να την προσέχεις!!
Γράφε όποτε μπορείς και νοιώθεις καλή μου. Κανένα πρόβλημα

Anonymous said...

Με το καλό να πάνε όλα "χαζο"μανούλα!!

Cinderelen said...

Ax τι όμορφα!
Μπράβο μπράβο !!!!
Ακόμα κι αν δεν σε ξέρω, χάρηκα πολύ που το διάβασα :)
Συγχαρητήρια

Debby said...

Saki!! Σε ευχαριστώ πολύ! Καθόλου καθυστερημένες οι ευχές! Εχω ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μου!! :-)

Deal! Μίλησε και ένας χαζομπαμπάς!!

Magic girl Eleni! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου! Δικαιολογημένη η χαρά και ας μην με ξέρεις. Πάντα μια γέννηση αποτελεί ευχάριστο γεγονός!