Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, January 30, 2007

Τελικά είμασταν 25!


Με αφορμή ένα σύντομο μου ταξίδι στην Αθήνα, είπα να ζητήσω από μερικούς bloggers που γνώριζα, από πριν μέσα από τα blog τους, να τους δω από κοντά. Θα ήθελα να καλέσω και άλλους αν είχα τον χρόνο να το οργανώσω από καιρό. Όμως όλα έγιναν τελευταία στιγμή σχεδόν και φυσικά δεν γινόταν και να μην ξεχάσω κάποια άτομα. Εννοείται δεν κάλεσα και κάποιους που θα ήθελα να δω αλλά ξέρω ότι δεν ζουν Αθήνα. Ξέρουν φαντάζομαι αυτοί ποιοι είναι.
Φυσικά μην νομίζετε πως όλοι ήρθαν για μένα. Εγώ κάλεσα κάποιους λίγους που από αυτούς αρκετοί δεν μπόρεσαν να έρθουν και σε κάποιον φέρθηκα γαϊδουρινά εντελώς ξεχνώντας να τον πάρω τηλέφωνο να του πω που θα είμαστε για να έρθει μιας και το NEON τελικά ήταν κλειστό. Ο λόγος για τον Philos, από τον οποίο ζητάω δημόσια συγνώμη αν και ξέρω ότι είμαι αδικαιολόγητη. Το μόνο που με παρηγορεί στην όλη ιστορία είναι ότι κατέβηκε με παρέα με αποτέλεσμα αφού είδε και απόειδε ότι σκοπό δεν είχα να τον πάρω τηλέφωνο πήγε με την παρέα του για καφέ αλλού.
Καταρχάς όλοι όσοι ήξερα έστω και λίγο από τα blog τους έχω να πω ότι κάπως έτσι ήταν και στην πραγματικότητα. Εννοώ φυσικά σαν τύποι ανθρώπων και όχι σαν εμφάνιση. Σαν εμφάνιση δεν ξέρεις εξάλλου τι να περιμένεις ειδικά αν η θεματολογία των blog τους δεν είναι κατατοπιστική.
Να ξεκινήσω από τον Cyrus που ήταν το blog που ξεχώρισα από τον πρώτο καιρό που ασχολήθηκα με τα blogs. Για όσο καιρό ήμουν στον παλιό Blogger ήταν πρώτος στην λίστα των αγαπημένων μου blogs μέχρι που έκανα την μεταφορά και η σειρά έγινε αλφαβητική. Τον περίμενα λιγότερο χαμογελαστό αλλά τελικά (ευτυχώς) με διεψεύσε. Μέσω του Cyrus, γνώρισα τον Π που κατά καιρούς είχαμε μερικές καλές συζητήσεις, και χαίρομαι πολύ που είμαι αυτούς που θα διάλεγε να πάρει μαζί του αν διοργάνωνε ταξίδι με φίλους. Αυτά βέβαια τα έλεγε πριν με γνωρίσει στην πραγματικότητα! Επίσης μέσω του Cyrus γνώρισα και την Artanis. Και όχι...δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο γλυκιά είναι στην πραγματικότητα από τα γραπτά της!
Ήρθε η επίσης πολύ γλυκιά μου Ralou, που της έχω έτσι και αλλιώς μια ιδιαίτερη συμπάθεια λόγω μιας παραπάνω επικοινωνίας που είχαμε. Η οποία ελπίζω από τώρα και στο εξής να αναβαθμιστεί δεόντως και να έχουμε πιο συχνή και ίσως και τηλεφωνική επικοινωνία πια.. Παράπλευρο κάλεσμα ήταν η Αn-lu που ήρθε μετά του συζύγου Βίκτωρ. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανταλλάξουμε πολλές κουβέντες.
Η εντελώς χαμογελαστή Julia μου, η οποία ναι...ήθελε να με πνίξει που την έστησα 20 ολόκληρα λεπτά αλλά όταν με είδε τα ξέχασε όλα και εγώ φυσικά δεν της το ξαναθύμισα! Παράπλευρο της κάλεσμα ήταν το (η) Βlogaki , ο Teo, και ο Gelial. Όλους αυτούς τους άκουγα πρώτη φορά εκτός από τον Gelial που λόγω της γνωστής ιστορίας απλά μου ήταν γνωστός σαν όνομα και μόνο. Ευκαιρία να τους μάθω κάλύτερα.
Ο Aggelos x Aggelos που ήταν και αυτός από τους πρώτους που ξεχώρισα στην ενασχόληση μου αυτή, ο οποίος ήρθε με την καλή του Sofi-k και ένα άλλον φίλο τους blogger τον Last Drive. Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε έστω και για λίγο μιας και μου είχε πει μιας εξαρχής ότι δεν θα μπορούσε να έμενε περισσότερο λόγω υποχρεώσεων.
Ήρθε ακόμα, η Synas που γράφει πολύ όμορφα και ήταν και η ίδια πολύ όμορφη. Μαζί της ήταν και ένας άλλος blogger, ο Mariosp που από ότι μου είπε είχε την εντύπωση ότι λόγω αυτού έφυγε νωρίτερα ο Aggelos με την παρέα του . Αργότερα του είπα να μην νομίζει ότι μπορεί να κάνει ανθρώπους να φεύγουν, γιατί πρώτον δεν είναι τελικά τόσο αντιπαθητικός όσο νομίζει ( και νόμιζα) και δεύτερο γιατί υπάρχει ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος για να τον αποφύγει κανείς αν θέλει. Αλλάζει απλά τραπέζι!
Ήρθε ο Thrass που από κοντά είναι ένα πολύ γλυκό και ήρεμο παιδί που συνέχεια παρατηρούσε και χαμογελούσε λες και ήξερε κάτι παραπάνω από όλους εμάς... Εάν απλώς επρόκειτο για το στυλ του, πρέπει να μας πει το μυστικό γιατί "λέει" πολύ. Αν δεν θέλει να το πει δημόσια ας μου το πει στο αυτί! Θα το κρατήσω μυστικό!
O zouri φυσικά ήταν το σήμα κατατεθέν! Του το είπα και live, ότι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο blog του τον αδικούν. Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο όμορφος!!!
Ήρθε ο Mogwai ο οποίος τώρα τελευταία επισκέπτεται το blog μου και ήταν ένα παράπλευρο κάλεσμα. Έκανα την πατάτα να του πω, με το καλησπέρα σας, ότι δεν θα τον καλούσα εγώ μιας και είπα μόνο σε μερικούς παλιούς σχετικά γνώριμους bloggers!! Παρόλα αυτά κατά τα λεγόμενα του δεν με παρεξήγησε(!!!) και πρέπει να του πω ότι χάρηκα πολύ που ήρθε έστω και σαν καλεσμένος κάποιου άλλου.
Ήρθε η Liodara που είχε πράγματι μια κατάξανθη χαίτη λιονταριού και έφερε μαζί της την Crusila και την Argyrenia.
Ήρθε η Renata που παρόλο που δεν μιλήσαμε αρκετά (με κανένα βασικά δεν μίλησα όσο ήθελα) μου φάνηκε πολύ συμπαθής και ελπίζω όταν έρθει ξανά Ρόδο να με ειδοποιήσει για να βρεθούμε ξανά!
Ήρθε ο Νάσος ο οποίος ανταπέδωσε θερμά τα χαιρετίσματα που έστειλε η Ηλιαχτίδα για όλους όσους ήμασταν εκεί.
Επίσης κάποια στιγμή είδα εκεί τον Chris και τον Σεξ πυρ που προφανώς επρόκειτο για καλέσματα της Argyrenias η οποία ήταν η πιο δημοφιλής της συνάντησης.
Με όλους αυτούς κύλισε το απόγευμα της Κυριακής.. O περισσότερος κόσμος έφυγε γύρω στις 11 και κάτι, και κάποιοι λίγοι, μαζί και εγώ μείναμε μέχρι τις 1 σχεδόν.

Πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Χάρηκα πάρα πολύ που σας είδα όλους. Και μακάρι να γινόταν να σας έβλεπα όλους (και ακόμα περισσότερους) συχνότερα. Προς το παρόν όμως θα αρκεστώ στο να διαβάζω τα blog σας..

31 comments:

Αλεξία Ηλιάδου (synas) said...

Ωραία ήταν... ωραία!!

cyrus said...

Ε, ναι, πού να προλάβεις...

Όντως ήταν ωραία -- και να σκεφτείς ότι συνήθως τρομάζω με παρέες μεγαλύτερες από 6 άτομα...

zouri1 said...

Η επομενη συναντηση στη Ροδο.

phivos said...

Δηλαδή θες να πεις ότι, άμα σάς πω "παίδες, ελάτε για κανένα καφεδάκι και προς τα 'δω", θα 'ρθείτε;

Μπάααα! Μόνο ο Zouriς τα κάνει κάτι τέτοια!

jul said...

Το θυμόμουν, αλλα ελεγα να μην σε πνίξω στην πρώτη μας συνάντηση...το άφησα για την δευτερη φορά!!!

zouri1 said...

phivo.τωρα με την easyjet,ποιο φθηνα θα ειναι να ρθουμε στο Παρισι ,παρα στη Ροδο.
Αν και μηπως παμε στο Λονδινο,για την επομενη συναντηση.(να συναντησουμε και τη Σοφια)

Mogwai said...

Τα περασαμ' όμορφα ομορφά όμορφα!
Χάρηκα που βρεθήκαμε και ΟΧΙ δε σε παρεξήγησα (οπότε να βγουν παρακαλώ τα θαυμαστικα απ' τις παρενθέσεις!)...
Καλή επάνοδο!

philos said...

Εγώ πάντως πάω στον Phivos αβλεπή και ας είναι να με στήσει 1 μήνα!
Δεν πρόκειται να χαθώ ή να βαρεθώ με τίποτε εκεί που μένει.
Να σας αποκαλύψω και ενώπιον όλων ότι είχα προειδοποιήσει την Debby ότι υπήρχε μεγάλη πιθανοτητα να μην έρθω στην συνάντηση, γιατί υπήρχε μεγάλη πιθανότητα από την Κυριακή και όλη τούτη την εβδομάδα να βρίσκομαι για δουλειά στο Παρίσι.
Δυστυχως δεν μου έκατσε ούτε η συνάντηση, ούτε το Παρίσι.

Αλλά ουδέν κακόν αμιγές καλού!

Είχα μία άλλη πολύ ευχάριστη και απροσδόκητη συνάντηση εκείνη την ημέρα...

china girl said...

Καλημέρα κι από μένα...
Όπου γάμος και χαρά η αργυρένια πρώτη :)

πέρασα πολύ ωραία και χάρηκα που σε γνώρισα, ελπίζω να έρθεις πάλι σύντομα να σε ξαναδούμε, μέχρι τότε θα σε διαβάζουμε.

(και στο αποκριάτικο να'ρθεις!)

είμαι η αργυρένια και δεν μπορώ να σε σχολιάσω αλλιώς!

tassoula said...

Εμεις που ήρθαμε με τον μικρό και δεν σας βρήκαμε.....
Καλημέρα!!!

AVRA said...

καλημερα deppy moy,
οχι δεν ειμαι γαιδουρα μην πιστεψεις κατι τετοιο!Δεν ειδοποιησα γιατι τελικα εγινε η εκδρομουλα (στο γαλαξειδι πηγαμε..!) και ενω ειχαμε μαζι το laptop δεν μπορουσαμε να κανουμε συνδεση στο ιντερνετ.Φταιει που ειμαστε σκλαβοι της τεχνολογιας διοτι αν διατηρουσα την παλια μου αντζετουλα θα ειχα σημειωσει εκει το κινητο σου!

Ισως την επομενη φορα να ειμαι τυχερη!

ladybug said...

Πολύ λυπήθηκα που δεν κατάφερα να έρθω...
Ίσως την επόμενη φορά.

nassos said...

Το όνομα μου γράφεται σαν "Νάσος". Στα Αγγλικά γράφεται σαν "Nassos".

Την επόμενη φορά να έρθει και η Ηλιαχτίδα plz. :D

Debby said...

Καλημέρα σε όλους αν και μεσημέριασε πια!

Synas! Χαίρομαι που σου άρεσε Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν άρεσε σε πολλούς και όχι αδίκως!

Cyrus! Που να προλάβω όντως! Και ευτυχώς που δεν ήξερα ότι τρομάζεις με τις μεγάλες παρέες! Θα είχα κατα-αγχωθεί!

Zouri! Μπα!Σαν μακριά να σας πέφτει μου φαίνεται! Θα σας βλέπω όλους όμως εκ περιπτροπής κάθε φορά που θα έρχεστε για διακοπές!

Phivo! Και εσύ μακριά πέφτεις! Πρέπει να συμβιβαστείς και εσύ με τις "εκ περιτροπής συναντήσεις"!

Julia! Έλα τώρα!!!Μέσα σε τόσο κόσμο θα με έπνιγες??? Ασε την άλλη φορά που θα βρεθούμε Prive!

Mogwai! Τα θαυμαστικά θα μείνουν γιατί ήταν σχεδόν αξιομνημόνευτο αυτό που σου είπα!!! Thanks για όλα και τα λέμε!!

Philos!!! Χίλλια συγνώμη! Θα καταντήσω βαρετή με αυτά τα συγνώμη αλλά ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει!!

Αργυρένια! Χάρηκα και εγώ που σε είδα! Απο το αποκριάτικο περιμένω να δω φωτογραφίες! Τουλάχιστον εκεί η φωτογραφία λέει!

Tassoula!! Και εσύ τέκνον Βρούτε??? Με εσένα πια ήμουν ήσυχη αφού μου είπες ότι θα μιλούσατε τηλεφωνικώς με την Ralou!!!! Κρίμα!

Avra! Δεν πειράζει! Εδώ όπως βλέπεις ήρθαν και δεν μας βρήκαν! Τόσο γκαντέμω είμαι που έπρεπε να είναι κλειστό το μέρος που είπαμε να βρεθούμε και επιπλέον να μην το ξέρει κανείς να το πει από πριν!

Debby said...

Ladybug, ναι μια άλλη φορά! Ορίστε η Αργυρένια κανονίζει αποκριάτικο! Κανόνισε το να πας!

Νασο ή Nassos!! Μην με βάζεις να διορθώνω το post!! Εδώ αφήνω τα ορθογραφικά πάνω για γούρι!
Από εδώ και στο εξής όμως θα έχω υπόψη πως γράφεται!
Πάντως η Ηλιαχτίδα και αυτήν την φορά θα ήθελε να είχε έρθει αν μπορούσε. Θα το διαβάσει βέβαια το αίτημα σου αλλά θα της το μεταφερώ και προσωπικά!

cindaki said...

debby, είσαι πολύ γλυκειά! Χάρηκα που σε γνώρισα, έστω και τόσο λίγο!

Μαύρος Γάτος said...

Ζηλεύω....

Σ;))))

Blogaki said...

Κι εμείς περάσαμε όμορφα και χαρήκαμε πολύ!! Πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες!!
Σμάκ!!!

Thrass said...

To κόλπο είναι το ειδικό ελιξήριο που ονομάζεται μπίρα :)

Χάρηκα πολύ, να σε ξαναδούμε από τα μέρη μας!

Λιπαρδόνιος said...

Αν έρθεις προς Θεσσαλονίκη ποτέ,ελπίζω να μας ενημερώσεις...Υπάρχει κι εδώ(θέλω να πιστεύω)μεγάλη παρέα!

aggelos-x-aggelos said...

Debby σε ευχαριστούμε πολύ! Ήταν πολύ ωραία!

ONOMATODOSIA said...

wraia.

κριμα! δεν εχω δει ουτε εναν βλοκερ!

Σταυρούλα said...

Ήταν πολύ ωραία και χάρηκα που σε γνώρισα, Ντέμπυ κιας μη πολυμιλήσαμε. Κι εγώ πα΄ραπλευρο κάλεσμα της Ραλούκας ήμουν! Όταν έρθω το καλοκαίρι στη Ρόδο, θα τα κανονίσουμε να πιούμε καφεδάκι και να τα πούμε περισσότερο! ;)

Debby said...

Sofi-k, και εγώ χάρηκα αν και ίσα που ανταλλάξαμε μια κουβέντα! Περιττό να σου πω ότι είχα ξεχάσει ότι θα φευγάτε νωρίτερα! θα σας έδινα προτεραιότητα!

Γάτε! Εσύ είσαι θεσσαλονίκη ή κάνω λάθος??? Δυστυχώς για μας που μένουμε αλλού αυτά είναι τα καλά της Αθήνας! Συγκεντρώνει την πλειοψηφία!

Blogaki! Την επόμενη φορά θα είναι πιο καλά!

Τhrass! Κρίμα λοιπόν που δεν ήπια!

Απόλλων! Φυσικά και σε έχω υπόψη μου αν ανηφορίσω στην συμπρωτέυουσα! Ελπίζω να μου κάνετε την τιμή!

Αγγελε! Είχε πλάκα! Ώρες ώρες τουλάχιστον! Ωραία ήταν!

Onomatodosia! Κοντος ψαλμός... Σε λίγο καιρό κατεβαίνεις Αθήνα έτσι δεν είναι? Ολο και κάποια συνάντηση θα διοργανωθεί και θα δεις πολλούς bloggers! Είναι ωραία πάντως. Στο συνηστώ ανεπιφύλαχτα!

Renata! Θα περιμένω!!
Ξέρεις εκτίμησα πολύ το γεγονός ότι ενώ δεν γνωρίζαμε η μια την άλλη πριν, ουτε κάν από τα blog μας, δεν δίστασες να μου μιλήσεις! Χάρις σε εσένα είπαμε δηλαδή και αυτές τις 2-3 κουβέντες που είπαμε!!

Π said...

Γειά σου Debby, γειά σε όλες και όλους! Aα, το σκανδαλοθηρικό ρεπορτάζ έγινε και πόρταλ για τα μπλογκ - τέλειο!

Aphrodite said...

Πάντα τέτοια! Πήρα την ανταπόκριση από έμπιστη πηγή και καταχάρηκα που από κοντά δένει το πράγμα ακόμη καλύτερα! Αυτά για όσους λένε το μακρύ τους και το κοντό τους περί μπλογκερς και ίντερνετ και ξέρεις τι τέρατα κυκλοφορούν εκεί μέσα...

Κι όσο για καμμιά παραφωνία, τι πειράζει, είναι τελικά ακριβώς το ίδιο όπως εδώ στα μπλογκς...

Μπράβο Debby για το ξεκούνημα!!! Καμμιά φορά ουτε με βίντσι δεν σηκώνεται κανείς, φτου μας!
:))))

liodara said...

Debby μου άργησα λίγο αλλά σου λέω και γω ένα ευχαριστώ για την πρόσκληση και για τα καλά σου λόγια....Περάσαμε απίστευτα...!Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε σύντομα...!

maika said...

ε,ρε τι χάνουμε εμείς οι ξενιτεμένοι...Που θα πάει όμως .... δε θα μου γλυτώσετε...θα σας δώ κι εγώ!! έτσι?
μπράβο debby για την ωραία ιδέα!!

συμφωνώ με το μαύρο γάτο!!

Debby said...

Π!! Οπως βλέπεις τους είχα δεν τους είχα καλέσει όλους, μετά τους θυμόμουν όλους!

Αphrodite! Έμπιστη πηγή??? Αν ήταν μαζί έπρεπε να σε φέρει!
Ποιος λέει για τέρατα?? Εγώ όλους πανέμορφους τους είδα!!:-)

Liodara!! Χαίρομαι που περάσατε όμορφα! Εσείς εκεί στην Αθήνα μπορείτε να το κανονίζεται συχνά!

Maika!! Μην νομίζεις! Και εγώ για ξενιτεμένη περνιέμε! Οταν θα κατέβεις και εσύ προς Αθήνα μεριά κανόνισε κανένα τέτοιο event!!

An-Lu said...

Κι εμείς χαρήκαμε που σε συναντήσουμε κι ας μην μας δόθηκε η ευκαιρία να σε γνωρίσουμε περίσσότερο...Προσεχώς!
Α! Ο σύζυξ μου είναι εις "τεμπέλης" μπλογκερ ονόματι
βίκτωρας!
Φιλιά!

Debby said...

Καλώς την An-lu! Και εγώ χάρηκα πολύ έτσι? Ασχετα που δεν τα είπαμε πολύ!
Λοιπόν έκανα την απαραίτητη διόρθωση στο post και έβαλα το link. Να μην τον αδικήσω και ας είναι και τεμπέλης blogger!!