Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, June 02, 2007

Απορία ΚΟΚ






?








Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί στα νέα μέτρα του ΚΟΚ το να μιλάς στο κινητό την ώρα που οδηγείς είναι αποδεκτό το Bluetooth (και η ανοιχτή ακρόαση, αλλά λόγω μη λειτουργικότητας την προσπερνάμε σαν λύση) ενώ το handsfree όχι?

10 comments:

Jim.Hellas said...

το ίδιο πράγμα είναι νομίζω, εφόσον τα χέρια σου είναι ελεύθερα...

Alitovios said...

Νομίζω γιατί το bluetooth είναι πιο εύχρηστο. Πολλά handsfree δεν εφαρμόζουν καλά στο αυτί με αποτέλεσμα να σου πέφτει την πιο ακατάλληλη στιγμή χώρια που υπάρχει το καλώδιο το οποίο μπορεί κάπου να μπερδευτεί.

[Germanos] said...

Δεν υπάρχει λογική σε αυτη τη διάκριση..μην το ψαχνεις ιδιαιτέρως !

Η δική μου απορία είναι ποιος θα επιβάλλει ποινές μιας και η τροχαία εχει εξαφανιστεί..... (τουλάχιστον απο την πρωτεύουσα)

Debby said...

Jim, και εγώ έτσι νομίζω. Πήγε ο νους μου στο κακό... ξέρεις... μην τυχόν και κανονίσανε τίποτα ποσοστά από τις πωλήσεις bluetooth. Γιατί τα Hands free πλέον τα δίνουν πακέτο με το τηλέφωνο.

Alitovie! Παίζει και αυτό! Αλλά δεν είναι πολύ τραβηγμένο??? Σαν πόσο να μπερδευτείς πια με το καλώδιο του handsfree??? Εάν σκεφτήκανε τέτοια λεπτομέρεια για να μας προστατέψουν είναι να ανησυχεί κανείς!

[Germanos], να μην το ψάχνω δηλαδή? Είναι από τα γνωστά παράλογα? Δεν ξέρω και τι παίζει στην υπόλοιπη Ευρώπη για να σιγουρευτώ!
Οσο για την έλλειψη τροχονόμων, είναι σίγουρα ένα πρόβλημα. Αλλά μάλλον πρέπει να τους αναζητήσετε εκεί που αναζητούμε και εμείς τους δικούς μας εδώ κάτω. Στα γραφεία της τροχαίας ή κάτω από κανένα ίσκιο! Οταν τους χρειάζεσαι δεν τους βρίσκεις.
Αλλά το πρόβλημα θα προκύψει όταν βγαίνουν κάθε τέλος μηνός να γράψουν για να εισπράξουν και εσένα που σε έγραψαν επειδή έτυχες στην κακιά ώρα, είσαι καταδικασμένος να βλέπεις όλους τους άλλους να παρανομούν ασύστολα και να μην υπάρχει ψυχή να τους γράψει!

tassoula said...

Σκέψου ότι το hands free σου φέυγει απο το αυτί.Δεν έχει πολλές φορές καλό σήμα ενώ το bluetooth σου δίνει καλύτερο.Γενικά μπορείς να κινηθείς καλύτερα.Αλλά και εγώ δεν νομίζω ότι σκεφτηκαν αυτές τις λεπτομέρειες που μεταξύ μας αν το καλοσκεφτείς είναι αρκετές για να πάρουν αυτό το μέτρο.
Χθές πάντως είχαν βγεί σαφάρι στην Αθήνα.Μέχρι και στην μέση κεντρικών δρόμων έτρεχε ο αστυνομικός για να σταματήσει κάποιον.....Θα μας ζαλίσουν!!
Καλημέρα!!

maika said...

βρίσκω πως είναι θέμα κουταμάρας και μόνο.... γιατί μπορεί με τη χρήση του μπλε δοντιού... να αποφεύγεις καλώδια κλπ αλλά δεν παύει να μιλάς και να είναι το μυαλό σου αλλού και όχι στην οδήγηση...ειδικά αν αυτός στον οποίο μιλάς σου έχει σπάσει κιόλας και τα νεύρα...και κοπανάς πού και πού και το τιμόνι βρίζοντας....

Debby said...

Καλημέρα κοπελιές!

Tassoula! Εδώ πάντως "φύλλο δεν κουνήθηκε στο σπίτι του λαού" που λένε! Και σήμερα το πρωί τους έβλεπα όλους όπως πάντα! Θα δείξει!

Maika! Με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε να απαγορευσουν και το να σου μιλάει ο συνοδηγός! Αφού καμιά φορά που εκνευρίζω τον φαζούλη μου όταν πηγαίνουμε κάπου αυτό σκέφτομαι! Πόσο πολύ επικίνδυνη γίνομαι! Τι κινητά και πράσινα άλογα! Πραγματική σκοτώστρα γίνομαι! :-)))

nikosmihalakis said...

Εισαι στην παγκοσμιου φημης χωρα της απολυτης μαλακιας ...
αυτο εξηγει τα παντα !!!

Debby said...

Nikosmihalakis! Ναι έτσι εξηγούνται όλα! :-)

resident said...

http://www.medium.gr/articles/118129120325859.shtml