Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, September 14, 2007

Τι κάνεις όταν σε κλείνουν????


Το πρώτο πράγμα πάντως είναι να βρίσεις!
Σήμερα το πρωί έβρισα ένα Μαλάκα! Με Μ κεφαλαίο! Αλλά δεν μου έφτασε και θέλω να τον βρίσω λίγο και εδώ!!
Ο λόγος? Ο Μαλάκας λίγο έλειψε να με πετάξει κάτω από το μηχανάκι μου!
Ξεκίνησα η καλή σου σήμερα το πρωί από το σπίτι να πάω στο γραφείο, ως συνήθως με το μηχανάκι μου.

Ήμουν στα μέσα της διαδρομής περίπου, σε ένα ευθύ δρόμο. Μπροστά μου στα 10 μέτρα περίπου ήταν ένα άλλο μηχανάκι και σε απόσταση 50 μέτρων περίπου είχε φανάρια. Και ενώ πήγαινα αμέριμνη προς τα φανάρια όπου είχε ήδη σταματημένα αυτοκίνητα, ο Μαλάκας ο οποίος οδηγούσε μια επαγγελματική κλούβα ήταν παρκαρισμένος στην αριστερή πλευρά του δρόμου και ξεπάρκαρε με σκοπό να μπει στην δικιά μου.
Και ενώ με βλέπει ο Μαλάκας, ενώ έρχεται αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα και το κόβει, ενώ είχε φανάρια μπροστά του και θα σταματούσε έτσι και αλλιώς, συνεχίζει ο Μαλάκας και με στριμώχνει στην άκρη του δρόμου! Και όχι μόνο αυτό! Είχε το θράσος ο Μαλάκας να μου κάνει νόημα που μου έλεγε εν ολίγοις "Καλά! Δεν βλέπεις"??

ΕΕΕΕΕ!! Εκεί δεν άντεξα και φώναξα!! ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ???? ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ??? Δεν θα με άκουσε γιατί είχε κλειστά τζάμια και εγώ φορούσα κράνος! Αλλά το είπα πολλές φορές για να διαβάσει τα χείλη μου!

Τέτοια άθλια συμπεριφορά οδηγών αυτοκινήτων προς τους οδηγούς διτρόχων δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω. Πριν μερικές μέρες είδα ένα μηχανάκι να κατεβαίνει ένα δρόμο στον οποίο είχε προτεραιότητα και ένας άλλος μαλάκας που είχε στοπ θεώρησε ότι είναι καλό να βγει μπροστά του! Και μπορώ να δικαιολογήσω κάποιον που βγαίνει σιγά σιγά μη έχοντας ορατότητα! Αλλά όχι και έτσι! Τόση αναισθησία πια! Τι νομίζουν? Ότι τα φρένα στα μηχανάκια είναι το ίδιο με αυτά των αυτοκινήτων? Ή μήπως νομίζουν ότι αν ένα μηχανάκι σταματήσει απότομα την πορεία του το πολύ πολύ να ανοίξει κανένας αερόσακος και όλα καλά? Δεν ξέρουν ότι παραβιάζοντας την προτεραιότητα που έχει ένα μηχανάκι μπορεί η ζημιά να είναι κάτι παραπάνω από ένα σπασμένο φανάρι και ένα στραπατσαρισμένο σασί?

Και η ειρωνεία ήταν που ξεκινώντας από το σπίτι σκεφτόμουν ότι έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω την κόρνα!

Powered by ScribeFire.

6 comments:

resident said...

Συχνό φαινόμενο.Σε τέτοιες περιπτώσεις βρίζω,τους παίρνει ο διάολος.

Ήτανε μαλάκας ο άνθρωπος.

Ασκαρδαμυκτί said...

Μπορεί να ήταν μεγάλος μαλάκας ο μαλάκας, αλλά να χεις τα ματάκια σου 400 κοριτσάκι...

jul said...

Ξερεις ποσοι τέτοιοι ΜΑΛΑΚΕΣ κυκλοφορούν ανενόχλητοι???

Να προσέχεις!!!!!

Alitovios said...

Κομμάτι του να οδηγείς μηχανή είναι και το να ψυχολογείς τους γύρω οδηγούς ώστε να προλαβαίνεις καταστάσεις.

Debby said...

Καλησπέρα σε όλους! Και ευχαριστώ πολύ όλους όσους μου έστειλαν mail ανήσυχοι.
Σε λίγο καιρό θα το παρατήσω έτσι και αλλιώς το μηχανάκι ;-) συν του ότι υπάρχει μια παροιμία που λέει "κακό σκυλί ψόφο δεν έχει"!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Resident!
Και ποιος δεν θα έβριζε σε τέτοια περίπτωση! Αφού το έκανα ακόμα και εγώ που για να βρίσω άνθρωπο πρέπει να μου κάνει κάτι πολύ σοβαρό!

Ασκάρ! Μωρέ 400 τα 'χω!! Αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω τα απίστευτα και όμως αληθινά ακόμα και όταν τα βλέπω!

Jul!! Αν ξέρω λέει... Άλλο τίποτα δεν συναντώ!
Προσέχω πάντως.

Alitovie! Οδηγώ πολλά χρόνια μηχανάκι και ναι συμφωνώ μαζί σου ότι χρειάζεται να μπορείς να ψυχολογείς τον άλλο σε διάφορες περιπτώσεις. Άλλο όμως το να καταλαβαίνεις π.χ. ότι ο άλλος θέλει να στρίψει ή θέλει να προσπεράσει και ας μην έχει βγάλει φλας και άλλο να ψυχολογείς έναν ΜΑΛΑΚΑ σαν τον αναφερόμενο όπου πήγε ενάντια σε κάθε λογική οδική συμπεριφορά! Η μόνη λογική του εν λόγω ΜΑΛΑΚΑ ήταν ότι εγώ έχω μεγαλύτερο όχημα και θέλω να στρίψω εκεί και κάντε όλοι στην πάντα! Ε! Οχι και έτσι!!

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ said...
This comment has been removed by the author.