Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, November 17, 2006

Married Couple Life - Part 1


Είναι πολύ ενοχλητικό όταν τα ζευγάρια παραείναι "ένα". Συνήθως τα παντρεμένα ζευγάρια. Όχι μόνο για τους ίδιους που αποτελούν το ζευγάρι αλλά και για όλους τους υπόλοιπους που τους υποφέρουν συνέχεια μαζί. Πρέπει που και που να έχουν και ατομική κοινωνική ζωή επιτέλους!

Σε κάποιο πάρτυ , κάποιος ρωτάει τον σύζυγο. "Αγαπητέ μου, μήπως ξέρετε να μου πείτε τι ακριβώς είναι ο υπνωτισμός?" "Ο υπνωτισμός είναι" απαντάει η σύζυγος του, "όταν ένα άτομο παίρνει την δύναμη σας και μετά σας κάνει ότι θέλει". Δεν άντεξε ο σύζυγος και λέει : " Αυτό δεν λέγεται υπνωτισμός. Αυτό λέγεται γάμος!"

8 comments:

Anonymous said...

Κακιούλες!!! Κι αν δλδ εμείς γουστάρουμε να είμαστε (όποτε τέλος πάντων το γουστάρουμε) αυτοκολλητάκια, τί τους πειράζει τους υπόλοιπους;;; Αυτοί αν δε νιώθουν την ίδια ανάγκη, ας μην είναι!
Φιλουλινάκια!!!

Anonymous said...

χαχαχα καλά τα ειπε ο σύζυγος.
Και για του λόγου το αληθές..είναι ένα φιλικό ζευγάρι, το οποίο μιλάει στο τηλέφωνο (όταν ο άμοιρος αντρας πάει στο γραφειο) τουλάχιστον 20 φορές την ημέρα..χωρίς λόγο..μάλιστα σε συζήτηση που είχε γίνει η απάντηση ήταν αποστομωτική "Με την Φωτουλίτσα μιλάμε ανά 20 λεπτά να μαθαίνουμε που ειναι ο καθένας μας, τι κάνουμε κτλ" το ότι βέβαια ο τύπος βρήκε γκόμενα στην Λάρισα - σε ένα από τα ταξίδια του με την δουλειά - δεν παίζει κανένα ρόλο...Απορία: όταν ηταν μετην γκόμενα πως μίλαγε με την Φωτουλίτσα!!!!
Και για να σοβαρευτούμε... ο καθένας χρειάζεται το χώρο του, να αναπνέει. Η πίεση δεν οφελεί κανεναν μας...Τα πολύ "ενα"ζευγάρια με ενοχλούν...νομίζω ότι ειναι δήθεν πολύ...ίσως και να κάνω λάθος...αλλά εγώ προσωπικά δεν το μπορώ

Debby said...

Boy on a chair, καλώς σε βρήκα και εγώ! Δυστυχώς συνήθως όλοι στις σχέσεις μας γινόμαστε δεσποτικοί σιγά σιγά.
Εξάλου οι περισσότερες σχέσεις είναι σχέσεις εξουσίας.

Iliahtida, υπάρχει μια ρήση που λέει (με δικά μου λόγια) "πρόσεξε μην χαθείς μες στην προσωπικότητα του άλλου, ότι και να είναι αυτός ο άλλος". Ελπίζω να επανελθω με περισσότερες λεπτομέρειες.

Julia, όπως λες και εσύ όλοι έχουμε δει παραδείγματα γύρω μας. Το ότι μπορεί αυτό να τους είναι τρόπος ζωής και να τους αρέσει επιπλέον δεν είναι κάτι που μας πέφτει λόγος. Το χειρότερο 'ομως είναι ότι σχεδόν όλα αυτού του τύπου τα ζευγάρια συνήθως παίζουν θέατρο.

Fibi said...

Eκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ρθεις. Όταν με το καλό παντρευτείς θα καταλάβεις. Πάντως εγώ είμαι πανευτυχής με το... αυτοκολλητάκη μου!!!

καλημέρες

Anonymous said...

Debby, συμφωνώ. Πρέπει να περνάει και λίγος "αέρας" ανάμεσα στους δύο που έχουν γίνει ένα...

Anonymous said...

μα αυτό ειναι το χειρότερο Δέσποινα ότι παίζουν θέατρο...και ακόμα χειρότερα το ξέρουν!

Anonymous said...

Καλημέρα παιδιά!
Βρε, sorry που θα το πω, αλλά μήπως ψιλοζηλεύετε;;; Προσωπικά συμφωνώ με τη serenity: ούτε πλήρης ελευθερία στη σχέση των 2 γιατί αυτό μου μοιάζει με αποξένωση ή αδιαφορία, αλλά ούτε & ολοκληρωτική "επικόλληση" του ενός πάνω στον άλλο! Να μπορεί να αναπνέει η σχέση! Αυτό εξάλλου θα είναι το στοιχείο που θα την ανανεώνει, που θα την εξυγιαίνει!
Ωστόσο, δεν μπορώ & να κατανοήσω την κριτική που αρέσκεστε να ασκείτε στο συγκεκριμένο post για τα ζευγάρια τα "αυτοκόλλητα": τί σας αφορά αν κάποιοι τη βρίσκουν (ή έτσι νομίζουν...) με το να προσκολλούνται ο ένας πάνω στον άλλο;;; Τη δική τους σχέση αμαυρώνουν, με ποιό τρόπο έχει αυτό αντίκτυπο σε σας για να τους κρίνετε; "Μην κρίνετε για να μην κριθείτε" ... Κουτσομπόλικα!
Φιλικά!

Debby said...

Fibi, εκεί που είσαι είμαι. Μόνο που, ευτυχώς, δεν είναι έτσι τα πραγματα για μένα προσωπικά!
Είμαι όμως και εγώ ευτυχής και ας μην είναι αυτοκολλητάκι μου!!!

Serenity, χρειάζεται να φαίνεται ότι είναι ξεχωριστές οντότητες που και που.

July, έτσι είναι. Και νομίζουν πως δεν το καταλαβαίνουμε εμείς οι άλλοι.

Iliahtida, δεν μας αφορά το τι κάνουν και πως ζουν αναμεταξύ τους. Και αν ειδικά είναι αληθινό, δεν μας πέφτει καθόλου λόγος. Συνήθως τα ζευγάρια καταπιέζονται έτσι. Και οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν απλά τον κανόνα.